Exotone vinyl tegels

Met exotone vinyl tegels wordt de look van een houten vloer perfect nagebootst. Deze tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Wat is het enige verschil? Exotone vinyl tegels zetten niet uit. Dat doet hout juist wél, met alle nadelige gevolgen daarbij. Ook zal een tegel nooit krimpen, zoals bij hout wel het geval kan zijn. Gescheurde planken, hinderlijke naden en kieren? Niet als je exotone vinyl tegels kiest. De tegels zijn in verschillende houttinten en formaten verkrijgbaar. Daardoor passen ze naadloos bij elke woonstijl. Exotone vinyl tegels geven de natuurlijke charme van een houten vloer, maar met het gemak van PVC. De tegels zijn slijtvast, makkelijk in onderhoud en een goede combinatie met vloerverwarming.

De series van Douglas & Jones

Onze exotone vinyl tegels zijn van het merk Exotone By Douglas & Jones. Dit merk heeft de tegels in vier verschillende series: de Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiforma en Fundamentals. Een visgraatpatroon is weer helemaal hot! Het patroon past in elke ruimte van je woning en zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. Door met verschillende tegelbreedtes te werken, creëer je een unieke look in jouw ruimte, de perfecte basis.

Ruim assortiment exotone vinyl tegels

Wij hebben het totaalconcept in huis voor vloertegels. Wij zorgen voor een goede schoonmaakbeurt nadat de vloertegels gelegd zijn. Zo start jij gelijk met wonen. Bovendien kies je zélf of je voor het leggen onze expertise in huis haalt. Misschien ben jij zelf handig met het leggen van tegels? Wij zijn flexibel en helpen je met onze ideeën en toebehoren mee.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.