Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en spraakmakend design. Douglas & Jones biedt steevast boeiend oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Vanaf nu ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren: EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones.

Exotone vinyl tegels

Serie kingdom

Deze serie bevat fraaie vintage dessins. Serie Kingdom biedt prachtige designs, vol met natuurlijke nuances. De vinyltegels hebben een plankformaat van 23 × 180 centimeter en zien er zo uit als een echte houten plankenvloer, mét de voordelen van vinyl.

Exotone vinyl tegels

Visgraat

Deze tegels, die een prachtige visgraat creëren, zijn weer helemaal in.  Met het speciale formaat van 10×60 centimeter zorgen deze tegels voor een mooi visgraatpatroon op de vloer in iedere ruimte van de woning. De uitstraling van hout gecombineerd met de voordelen van vinyl. Met deze tegels kunt u eindelijk zo’n prachtige visgraat in bijvoorbeeld de badkamer aanleggen.

Exotone vinyl tegels

Multiformat

Het werken met verschillende breedtes van vinyltegels geeft de vloer een bijzondere look. Deze oogt heel natuurlijk en vormt de ideale basis voor uw interieur.

Authentieke look & feel

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst drie series: Kingdom, Kingdom Visgraat en Multiformat. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, twaalf in totaal. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances, Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje en de serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering. Alle drie de series bieden een uniek karakter op elke vloer of wand

Premium kwaliteit

Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte zijn de vinyl tiles bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

Dit unieke concept in het echt komen bekijken? Kom langs in onze showroom.

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?