Tegels

We doen alles ‘van top tot tegels’
In óns huis houden we van tegels. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van tegelvloeren en tegelwanden. Dat geldt voor keramische tegels en natuursteen. Die kennis delen we graag! We vinden de mooiste tegels en aanverwante producten die er op de markt bestaan. En als je een bepaalde tegel zoekt, gaan wij voor jou op pad. Eigenlijk doen we alles om jou een thuisgevoel te geven. Dáárom noemen ze ons thuis in tegels.
We doen ook alles ‘van top tot tegels’. Dat betekent dat we op het gebied van tegels een totaalconcept in huis hebben. Dus zorgen we er onder meer voor dat de tegelvloer of -wand schoon wordt opgeleverd. Compleet mét schoonmaak dus. Bovendien kies je zélf of je onze expertise in huis haalt. Mogelijk wil je eigenhandig aan de slag? Wij zijn flexibel en denken met je mee.

Ruim assortiment tegels

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je fijn woont. Zo brengen wij samen jouw interieur tot leven.

Tegels voor vloeren
& wanden

Tegels zijn van álle tijden. En dus hebben we verschillende sferen in huis. De mooiste looks combineer je met de beste materialen. En? Welke tegel wordt het voor jouw nieuwe keuken, bad- of woonkamer? We hebben een uitgebreide range kwaliteit tegels voor vloeren en wanden in huis. Kom gerust eens kijken in onze stijlvolle overzichtelijke showroom.

Om de tegels alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste woonconcepten al voor je gelegd. Anders gezegd, wij hebben heerlijke ideeën in huis. Kom gerust proeven.

Tegels voor de woonkamer

Tegels zijn voor de woonkamer een prachtige basis. Ze vormen het fundament voor wonen. Wie kiest voor tegels gaat bovendien voor duurzaam gebruiksgemak. Elke tegel heeft bovendien zijn eigen charme, karakter en uitstraling. We laten het je graag zien en voelen. Zo creëer jij jouw eigen interieurstijl.

Tegels voor de badkamer

Natuurlijk hebben we ook een uitgebreid assortiment kwaliteit tegels voor de badkamer. Stijlvol strak, minimalistisch, retro of stoer en landelijk? Ook voor de badkamer kun je met tegels alle kanten op. Combineer ze desgewenst met andere materialen, zoals gestukte wanden. Bij de keuze van een badkamertegel dien je ook oog te hebben voor veiligheid. Wat we willen zeggen: een tegel met een ruwer oppervlak voorkomt uitglijders na een bad momentje. En zo hebben we nóg meer tegelwijsheden in huis.

Een tegel dient daarnaast dus praktisch te zijn. We hebben een prachtig aantal tegels geselecteerd, die tegelijkertijd stijlvol én functioneel zijn. Stuk voor stuk prachtige badkamer ideeën.

Tegels voor de keuken

Ook voor de keuken hebben we ons recept. Met smaak hebben we tal van ingrediënten. Zo bereid jij je voor op een heerlijke keuken. Wil je een voorproefje? Kom dan vrijblijvend langs.

Tegels voor de slaapkamer

Tegenwoordig worden tegels steeds vaker toegepast in slaapkamers. Tegels zijn een gezonde keuze als het om allergieën gaat. Stof maakt zo geen kans. Wij hebben stof genoeg voor jouw tegelkeuze. Kortom, ook op het gebied van slaapkamers zijn we goed uitgerust.

Tegels voor toilet

Uiteraard betegelen we ook kleinere ruimten. Het kleinste kamertje hoort daar natuurlijk ook bij. Houd jij jouw toilet ingetogen? Of kies je tegels met een verhaal? Ook de gang naar het toilet nemen we dus mee.

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites