Betonlook tegels

Geef jouw huis een industriële look!
Geef jouw huis een industriële look! Combineer daarom de stoere uitstraling van beton met de gemakken van keramiek. Zo voorkom je de nadelige eigenschappen van een betonvloer. Keramische vloeren van betonlook tegels zijn namelijk sterk van zichzelf! Ontdek daarom ons ruime assortiment betonlook tegels. We hebben ze in allerlei kleurtinten. Met de betonlook tegels uit onze industriële collectie geef jij jouw living de toets van een loft. Betonlook tegels geven ook jouw badkamer een robuuste toets.

Krachtige interieurs met betonlook tegels

Betonlook tegels zijn hot! Ze passen naadloos binnen de hedendaagse industriële woontrend. We hebben ze voor de vloer en de wand. Met betonlook tegels creëer je het loftgevoel met de stoere uitstraling van beton. De betonlook wordt al een tijdje in de badkamer en het toilet toegepast. Betonlook tegels veroveren steeds meer terrein. Tegenwoordig bewonder je ze zelfs in stijlvolle woonkamers, keukens en slaapkamers.

Met onze kwaliteit betonlook tegels geef je industriële looks de ruimte. En dat voelt goed. Vul het naar smaak in en kies jouw stijl. Een betonlook vloer combineert prachtig met warme materialen. Denk daarbij aan andere natuurlijke keuzes, zoals hout, leer, staal en glas. Wij helpen je graag met onze ideeën op weg. En heb je zelf een idee uit een woonblad of magazine? Deel het met ons, wij maken jouw woondromen waar.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Betonlook tegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Keramische tegels zijn bovendien een perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo geniet je van een betonlook vloer mét warme voeten.

Betonlook tegels zijn bovendien bestand tegen zuren en vlekken. En dus is betonimitatie een veilige en verstandige keuze.

Onderhoud van
betonlook tegels

Elke vloer vraagt om onderhoud, zo ook een betonlookvloer. Om betonlook tegels eenvoudig schoon te kunnen houden, doen wij het je voor. Je begint dus met een schone betonlookvloer zonder cementsluier. Aansluitend vertellen we hoe je jouw vloer reinigt, onderhoudt en beschermt. Zo geniet jij elke dag van jouw industriële looks.

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites