Delen

Betonlook tegels

Resultaat 1–15 van de 118 resultaten wordt getoond

Geef jouw huis een industriële look! Combineer daarom de stoere uitstraling van beton met de gemakken van keramiek. Zo voorkom je de nadelige eigenschappen van een betonvloer. Keramische vloeren van betonlook tegels zijn namelijk sterk van zichzelf! Ontdek ons ruime assortiment betonlook tegels. We hebben ze in allerlei kleurtinten. Met de betonlook tegels uit onze industriële collectie geef jij jouw living de toets van een loft. Betonlook tegels geven ook jouw badkamer een robuuste toets.

Krachtige interieurs met betonlook tegels

Betonlook tegels zijn hot! Ze passen naadloos binnen de hedendaagse industriële woontrend. We hebben ze voor de vloer en de wand. Met betonlook tegels creëer je het loftgevoel met de stoere uitstraling van beton. De betonlook wordt al een tijdje in de badkamer en het toilet toegepast. Betonlook tegels veroveren steeds meer terrein. Tegenwoordig bewonder je ze zelfs in stijlvolle woonkamers, keukens en slaapkamers.

Met onze kwaliteit betonlook tegels geef je industriële looks de ruimte. En dat voelt goed. Vul het naar smaak in en kies jouw stijl. Een betonlook vloer combineert prachtig met warme materialen. Denk daarbij aan andere natuurlijke keuzes, zoals hout, leer, staal en glas. Wij helpen je graag met onze ideeën op weg. En heb je zelf een idee uit een woonblad of magazine? Deel het met ons, wij maken jouw woonwensen waar.

Duurzaam & onderhoudsvriendelijk

Betonlook tegels zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Keramische tegels zijn bovendien een perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo geniet je van een betonlook vloer mét warme voeten. Betonlook tegels zijn verder bestand tegen zuren en vlekken. En dus is betonimitatie een veilige en verstandige keuze.

Onderhoud van betonlook tegels

Elke vloer vraagt om onderhoud, zo ook een betonlookvloer. Om betonlook tegels eenvoudig schoon te kunnen houden, doen wij het je voor. Je begint dus met een schone betonlookvloer zonder cementsluier. Aansluitend vertellen we hoe je jouw vloer reinigt, onderhoudt en beschermt. Zo geniet jij elke dag van jouw industriële look.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.