Delen

Mozaïek tegels

Resultaat 1–15 van de 55 resultaten wordt getoond

Mozaïek tegels geven jouw woning een unieke en frisse uitstraling. Ga je voor stijlvol strak, eclectisch, retro of stoer en landelijk? We hebben een grote collectie kwaliteit mozaïek tegels in huis. Met deze kleine tegeltjes komen jouw ruimtes tot leven. Deze tegels zijn zeer geschikt om ronde vormen in terug te laten komen in je design omdat de insnijding vaak weinig opvalt. Je creëert een persoonlijke stijl met deze ontzettend gevarieerde tegels. Jij bepaalt jouw stijl in huis. Wij helpen woonzinnig mee!

Mozaïek tegels badkamer

Ga voor een unieke toon met mozaïek tegels in jouw badkamer. Deel ons jouw prachtige badkamer ideeën, dan zoeken we er samen een prachtige tegel bij. De mozaïek tegels zijn stijlvol en functioneel. Geen uitglijders met onze tegels, veiligheid is een must. Een tegel met een ruwer oppervlak voorkomt gladheid. En dit is nog maar een van onze tegelwijsheden. We vertellen je er graag meer!

Mozaïek tegels toilet

Ook in het kleinste kamertje zet jij met mozaïek tegels jouw eigen unieke toon. Of geef de gang naar het toilet anders vorm met deze kleurrijke tegeltjes. Wij laten je graag alle opties zien in onze stijlvolle en overzichtelijke showroom. Om elke tegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. In andere woorden, wij hebben heerlijke woonideeën in huis. Kom het vrijblijvend ervaren.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.