Tegeltoebehoren & accessoires

Maak kennis met onze tegeltoebehoren en accessoires.
Omdat we thuis in tegels zijn, weten we hoe we een vloer vakkundig moeten leggen. Daarbij houden we onder meer rekening met het strijklicht. Datzelfde geldt voor de montage van een tegelwand. Ook hier houden we rekening met de lichtinval.

Naast onze tegels en vakkundigheid beschikken we over een groot assortiment tegeltoebehoren. We zorgen voor een klasse oplevering. Dat betekent dat we alles doen, inclusief een stijlvolle plintafwerking en een goed gereinigde tegel.

Toch kiezen sommige klanten om de montage en reiniging zelf te doen. We begeleiden je daarom van top tot tegel. Vandaar onze kennis en tegeltoebehoren. Met onze hulp werk jij jouw vloer vakkundig af. Ook als je het zelf wil doen. Maak daarom kennis met onze tegeltoebehoren en accessoires.

Onze tegeltoebehoren op een rij

alles wat nodig is om tegels vakkundig te kunnen monteren, zoals:

✓ lijm
✓ voegmortel
✓ siliconenkit
✓ levellingsclips en -systemen
✓ tegelprofielen

alles wat nodig is om vloer- en wandtegels mooi te houden, zoals:

✓ reinigingsmiddelen
✓ onderhoudsmiddelen
✓ beschermingsmiddelen
✓ Sprenkler Dweilsysteem

alles wat nodig is om een tegelvloer vakkundig af te kunnen werken, zoals:

✓ houten plintafwerking
✓ tegelplinten

Lijm, voegmortel en siliconenkit

Wanneer je aan de slag gaat met het plaatsen van tegels is goede tegellijm onmisbaar. Voor een perfecte afsluiting van vuil, vocht en ongedierte dient verlijming van de tegels dus vakkundig te geschieden. De toepassing en de ondergrond bepalen de keuze voor een bepaalde tegellijm. Daarbij onderscheiden we poederlijm, pasta en snellijm. Zo bestaan er lijmvarianten voor vloeren en wanden, voor oppervlaktes die al dan niet nat worden en lijm voor binnen en buiten. Ook voor voegmortel en siliconenkit gelden bijzondere instructies. Wij helpen je graag.

Levelling

Voor een vlakke tegelvloer- of wand verstaan we de kunst van het levellen. Als professional van dit tegel nivelleer systeem bieden we doe-het-zelf nivelleersystemen. Veel professionele tegelzetters kiezen hier voor. Voor wie zelf aan de slag wil, hebben we handige startersets in huis.

Plintafwerking

Om de vloer te omlijsten, kies je voor een professionele afwerking. Dat kan met een tegelplint of een houten plintafwerking. De houten plint wordt naar keuze in grondlak of volledig met een finishlak geleverd. Deze houten plintafwerking is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar.

Onderhoud- & beschermingsmiddelen

Om elke dag te kunnen blijven genieten van je vloer, bieden we professionele onderhouds- en beschermingsmiddelen. Na het leggen dienen de tegels direct gereinigd te worden. Nadien volgt het gebruikelijke onderhoud. Bepaalde vloeren vragen om een extra bescherming, zoals natuursteen. Daarnaast is het verstandig om vloeren vuilafstotend te maken. Door te impregneren beschermen we vloeren tegen de invloeden van vet en vuil. En als je er toch bent? Vraag dan naar onze handige Sprenkler Dweilsysteem!

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites