Over ons

Maak kennis met thuis in tegels.com

Maak kennis met Thuis in Tegels

Omdat we uit de juiste tegel gesneden zijn, hebben we een uitgebreid assortiment kwaliteit vloeren én wanden. Bepaal zélf de stijl, of mix woonstijlen uit het verleden. Combineer ze met sfeervolle ideeën van nu. Vintage, industrieel, modern of retro? Wij hebben heerlijke woonconcepten in huis. Beleef ze in onze overzichtelijke showroom. Om jouw vloer alvast te kunnen laten voelen, hebben we de vertrouwde basis al voor je gelegd. Je bent van harte welkom dus!

Thuis in Tegels - Team

Waarom Thuis in Tegels?

We doen alles van “Top tot Tegels”. In ons huis houden we van tegels. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van tegelvloeren -en wanden. Dat geldt voor keramische tegels en natuursteen. Die kennis delen we graag! We vinden de mooiste tegels en aanverwante producten die er op de markt bestaan. En als je een bepaalde tegel zoekt, gaan wij voor jou op pad. Eigenlijk doen we alles om jou een thuisgevoel te geven. Daarom noemen ze ons Thuis In Tegels.

We doen ook alles van “Top tot Tegels”,. Dat betekent dat we op het gebied van tegels een totaalconcept in huis hebben. Dus zorgen we er ondermeer voor dat de tegelvloer -of wand schoon wordt opgeleverd. Compleet met schoonmaak dus. Bovendien kies jezelf of je onze expertise in huis haalt. Mogelijk wil je eigenhandig aan de slag? Wij zijn flexibel en denken met je mee.

Wij verkopen alleen tegels van A-merken

Ervaringen van klanten die u voor gingen.

Goed adres voor tegels, flexibel in de levering en komt afspraken na.(Translated by Google)Good address for tiles, flexible in delivery and keeps appointments.
Familie van Zundert
Familie van Zundert
Jarenlange ervaring maken dit tot een prima adres(Translated by Google)Years of experience make this a great address
Ron Gijsberts zakelijk
Ron Gijsberts zakelijk
Goed geholpen door Maykel m.b.t. de vloertegels.(Translated by Google)Well assisted by Maykel with regard to the floor tiles.
Justin van Dongen
Justin van Dongen
Wij hebben de badkamer tegels en de tegels beneden voor de vloer hier gehaald. Hele fijne winkel, je wordt goed geholpen en er wordt echt meegedacht. Na lange twijfel over de vloertegels beneden. Die we in vissengraad gelegd wilde hebben heeft Maykel heel goed meegedacht en nieuwe tegels laten zien zodat we uiteindelijk de perfecte keus konden maken. We hebben zoveel complimenten over de tegels gekregen, ziet er net uit als gewoon hout. Wij zijn heel blij met al onze keuzes en de hulp die we gekregen hebben.
Marie-Elise Gounalakis
Marie-Elise Gounalakis
Super goed geholpen met het schoonmaken van de tegels en wastafelblad in de badkamer! Deze waren vervuild door onder andere het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel. We zijn hierover heel goed geïnformeerd en zeer blij met het resultaat!
Sjors van Laarhoven
Sjors van Laarhoven

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?