Over ons

Maak kennis met thuis in tegels.com

Maak kennis met Thuis in Tegels

Omdat we uit de juiste tegel gesneden zijn, hebben we een uitgebreid assortiment kwaliteit vloeren én wanden. Bepaal zélf de stijl, of mix woonstijlen uit het verleden. Combineer ze met sfeervolle ideeën van nu. Vintage, industrieel, modern of retro? Wij hebben heerlijke woonconcepten in huis. Beleef ze in onze overzichtelijke showroom. Om jouw vloer alvast te kunnen laten voelen, hebben we de vertrouwde basis al voor je gelegd. Je bent van harte welkom dus!

Thuis in Tegels - Team

Waarom Thuis in Tegels?

We doen alles van “Top tot Tegels”. In ons huis houden we van tegels. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van tegelvloeren -en wanden. Dat geldt voor keramische tegels en natuursteen. Die kennis delen we graag! We vinden de mooiste tegels en aanverwante producten die er op de markt bestaan. En als je een bepaalde tegel zoekt, gaan wij voor jou op pad. Eigenlijk doen we alles om jou een thuisgevoel te geven. Daarom noemen ze ons Thuis In Tegels.

We doen ook alles van “Top tot Tegels”,. Dat betekent dat we op het gebied van tegels een totaalconcept in huis hebben. Dus zorgen we er ondermeer voor dat de tegelvloer -of wand schoon wordt opgeleverd. Compleet met schoonmaak dus. Bovendien kies jezelf of je onze expertise in huis haalt. Mogelijk wil je eigenhandig aan de slag? Wij zijn flexibel en denken met je mee.

– ZELF ONTWERPEN –

Mix & Match je Tegels en maak je eigen ontwerp.

Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte.

Volledig afgestemd op jouw wensen. Met een simpele druk op de knop wordt de gekozen tegel in jouw nieuwe keuken,woon-, bad of slaapkamer geplaatst. Zelfs het patroon en de voegkleur kan nog door jou worden gewijzigd. Het is zelfs mogelijk om sfeerfoto’s te bekijken. U kunt zelfs een foto insturen van de ruimte die u wilt gaan betegelen. Na een aantal werkdagen kunt u de tegels in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom komen bekijken.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Wij verkopen alleen tegels van A-merken

Ervaringen van klanten die u voor gingen.

Zeer goed geholpen. Blij met de tips Mackel is een kundig adviseur... Volgende keer weer wat nodig dan ga ik er weer heen. Blij mee
loes Besseling
loes Besseling
Maurice Toepoel
Maurice Toepoel
Fijn advies gekregen in de showroom en een hele goede service na de aankoop. Top winkel!(Translated by Google)Received good advice in the showroom and a very good service after the purchase. Top store!
Ralph van den Houdt
Ralph van den Houdt
Maykel heeft ons super geholpen, wat begon met een paar tegels bestellen via de webshop eindigde in een compleet betegelde en met kit afgewerkte badkamer en twee toiletten. Maykel adviseert heel goed en werkt samen met zeer goede vakmensen. Echt een aanrader om eens de showroom te bezoeken.(Translated by Google)Maykel has helped us a lot, which started with ordering a few tiles via the webshop and ended in a completely tiled and with sealant finished bathroom and two toilets. Maykel advises very well and works together with very good professionals. Really recommended to visit the showroom.
Remko Koenraads
Remko Koenraads
Goed adres voor tegels, flexibel in de levering en komt afspraken na.(Translated by Google)Good address for tiles, flexible in delivery and keeps appointments.
Familie van Zundert
Familie van Zundert
Jarenlange ervaring maken dit tot een prima adres(Translated by Google)Years of experience make this a great address
Ron Gijsberts zakelijk
Ron Gijsberts zakelijk
Goed geholpen door Maykel m.b.t. de vloertegels.(Translated by Google)Well assisted by Maykel with regard to the floor tiles.
Justin van Dongen
Justin van Dongen
Wij hebben de badkamer tegels en de tegels beneden voor de vloer hier gehaald. Hele fijne winkel, je wordt goed geholpen en er wordt echt meegedacht. Na lange twijfel over de vloertegels beneden. Die we in vissengraad gelegd wilde hebben heeft Maykel heel goed meegedacht en nieuwe tegels laten zien zodat we uiteindelijk de perfecte keus konden maken. We hebben zoveel complimenten over de tegels gekregen, ziet er net uit als gewoon hout. Wij zijn heel blij met al onze keuzes en de hulp die we gekregen hebben.
Marie-Elise Ernst - Gounalakis
Marie-Elise Ernst - Gounalakis
Super goed geholpen met het schoonmaken van de tegels en wastafelblad in de badkamer! Deze waren vervuild door onder andere het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel. We zijn hierover heel goed geïnformeerd en zeer blij met het resultaat!
Sjors van Laarhoven
Sjors van Laarhoven

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

Winkelen op afspraak - COVID-19

Wij mogen weer klanten ontvangen vanaf 3 maart! Bel of mail om een afspraak te maken
(minstens 4 uur van te voren) om langs te komen in onze showroom.

Daarnaast kunt u 24/7 terecht in onze webshop en bieden wij nu tijdelijk de
mogelijkheid om monsters van tegels bij u aan huis vrijblijvend te bekijken.