Delen

Leisteen tegels

Toont alle 13 resultaten

Ga voor een elegante en natuurlijke uitstraling in jouw woning met onze leisteen tegels. Deze natuursteenlooks tegels zijn niet van echt te onderscheiden, maar dan zonder de nadelen zoals het onderhoudsgedoe. De natuursteen wordt perfect nagebootst met karakteristieke aders of het sierlijke reliëf. Wij zoeken de mooiste tegelproducten die er op de markt te vinden zijn. Zo doen we álles om jou een thuisgevoel te geven. Deze tegels zijn stoer, duurzaam en onderhoudsvriendelijk en geschikt voor zowel een industrieel als modern interieur. Een vloer van leisteen tegels is vochtbestendig, gemakkelijk te onderhouden en vorstbestendig. Dat maakt de vloer voor zowel binnen als buiten een goede optie. De tegel wordt verder niet glad bij bijvoorbeeld regen waardoor de kans op uitglijden klein is.

Geef jouw huis een elegante look!

Een marmerlook zorgt voor de elegante uitstraling van jouw ruimte. Binnen onze collectie keramische tegels bieden we verschillende variaties in kleuren en patronen. Je kiest met leisteen tegels voor een luxe en duurzaam product, en bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Deze tegels geven de uitstraling van echt natuursteen, maar dan met de voordelen van keramiek. De neutrale tinten van leisteen tegels kunnen met alle kleuren en materialen worden gecombineerd. Jij bepaalt jouw stijl in huis. Wij helpen woonzinnig mee!

Onze collectie leisteen tegels

We hebben hoge kwaliteit tegels in huis. De mooiste looks combineer je met sfeervolle details en materialen. Welke tegel wordt het voor jouw nieuwe keuken, bad- of woonkamer? Kom gerust eens proeven in onze stijlvolle en overzichtelijke showroom. Om elke vloertegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. In andere woorden, wij inspireren jou met prachtige woonideeën. Kom het vrijblijvend ervaren in onze tegelshowroom.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.