Delen

Vintage tegels

Resultaat 1–15 van de 238 resultaten wordt getoond

Creëer een unieke toon met onze vintage tegels. We hebben vintage tegels in allerlei soorten en maten. Steeds meer mensen kiezen voor een kleurrijke en trendy tegel die elke ruimte een vrolijke extra touch geeft. Jij bepaalt jouw stijl in huis. Wij helpen woonzinnig mee! Kies je voor een vierkante of zeshoekige tegel? Stoer en robuust of fijn en slank? Glanzend of mat? Met of zonder reliëf? Ontdek ons ruime assortiment vintage tegels. In óns huis houden we namelijk van tegels. We hebben daarom veel kennis en ervaring op het gebied van élke vloertegel. Dat delen we graag! En dus zoeken we de mooiste tegelproducten die er op de markt bestaan. Zo doen we álles om jou het thuisgevoel te geven. Wij helpen en denken met je mee!

Vintage tegels voor de badkamer

Ons uitgebreide assortiment vintage tegels biedt ook genoeg keuze voor in de badkamer. Kom gerust een keer langs in onze stijlvolle en overzichtelijke showroom. Om elke tegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. We delen graag onze tegelwijsheden. Bij de keuze van tegels in de badkamer staat veiligheid voorop. Een gladde tegel kan behoorlijk gevaarlijk zijn. Een vloertegel met een ruwer oppervlak voorkomt dergelijke uitglijders. Vertel ons jouw badkamer ideeën en wij helpen je een prachtige tegel uit te kiezen.

Vintage tegels in de keuken

Ook in de keuken komen vintage tegels goed tot hun recht. De keuken wordt steeds vaker een echte leefruimte waar we veel uurtjes in doorbrengen. Creëer een stijlvolle, retro of toch landelijke uitstraling met onze speelse tegelpatronen. Zo zorg jij voor een fijne leefkeuken. Ontdek ons menu voor een heerlijk thuisgevoel. En geniet binnenkort met smaak van jouw nieuwe keuken!

Vintage tegels voor het toilet

Met ons assortiment voorzie je ook het kleinste kamertje van de mooiste tegels. Gaat jouw voorkeur uit naar een ingetogen tegel op het toilet? Of worden het vloertegels met een verhaal? Je kunt er ook voor kiezen de gang naar het toilet net een tikkeltje anders vorm te geven. Wij laten het je in onze showroom graag zien!

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.