Delen

Tegelshowroom van Thuis in Tegels te Hilvarenbeek

Bezoek onze volledig vernieuwde showroom van Thuis in Tegels in Hilvarenbeek met verschillende A-merken tegels zoals Piet Boon en vtwonen by Douglas & Jones, Exotone en nog veel meer.

Welkom thuis!

Wij zijn er voor een welkom thuis. In onze tegelshowroom laten we je het zien. Sterker nog, we laten het je voelen! Onze overzichtelijke tegelshowroom biedt een uitgebreid assortiment kwaliteit vloeren én wanden. We presenteren ze op een eigentijdse manier. Zo voel jij je thuis in onze tegelshowroom!

Daarom Thuis in Tegels:

  • Vloer compleet
  • De beste service
  • Schoonmaak compleet
  • Rechtstreekse inkoop
  • Snelle levering
  • Persoonlijk en deskundig advies

Thuis in onze tegelshowroom

We hebben ons vertrouwd fundament al voor je gelegd. Op die manier voel jij je van harte welkom. Bovendien heb je zo de mogelijkheid om in onze tegelshowroom op je gemak rond te kijken. We bieden je tal van suggesties met diverse Italiaanse en Spaanse merken. Daarbij tonen we je diverse stijlen, mixen en woonstijlen. Zo kun jij ervaren wat bij je past. In onze tegelshowroom helpen we je graag.

Wij verkopen alleen van A-merken

100% thuis in tegels

Thuis ontstaan sfeervolle ideeën. Dat vraagt om kwaliteit en maatwerk. Daarom werken wij met de betere Italiaanse en Spaanse merken. Voelbaar mooi en van een slijtvaste kwaliteit. Omdat we rechtstreeks contact hebben met de fabrieken beschikken we over korte lijnen. En dus kunnen we je voor inspiratie ook op pad nemen in de tegelshowrooms van de Benelux. In onze tegelshowroom hebben we ook alles in huis om tegelproducten te beschermen. Zo blijft jouw interieur als nieuw!

Dagelijks werken we hard aan jouw ‘thuisgevoel’, zodat jij graag bij ons over de vloer komt. We dragen zorg voor het totale proces, van A tot Z. Nazorg vinden wij belangrijk. Voorzorg ook. We vertellen het je graag bij ons thuis.

Thuis in Tegels | Showroom

Onze tegelshowroom bezoeken?

Wij hebben heerlijke sfeervolle ideeën in huis. Je beleeft ze in onze overzichtelijke tegelshowroom in Hilvarenbeek. Onze tegelshowroom ligt dichtbij Tilburg. Ter hoogte van de afslag Hilvarenbeek Diessen ben je bijna op jouw bestemming. Onze tegelshowroom is ook vanuit Esbeek goed te bereiken. Vanuit onze showroom wijzen wij jou uit de richting van Tilburg, Diessen en Esbeek de weg. Datzelfde geldt als je vanuit de Kempen naar ons onderweg bent.

Dedicated dealer | Piet Boon

Ook de prachtige combinaties van Piet Boon by Douglas & Jones laten wij zien. Als dedicated dealer zijn we hier best trots op. Natuurlijk blijven we dichtbij onszelf. Ons hart ligt namelijk bij ons thuis. Zo maken wij voor iedereen een welkom thuis! Ervaar het zelf in onze tegelshowroom. We zien je graag!

Blijf op de hoogte van Thuis in Tegels

– ZELF ONTWERPEN –

Mix & Match je Tegels en maak je eigen ontwerp.

Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte.

Volledig afgestemd op jouw wensen. Met een simpele druk op de knop wordt de gekozen tegel in jouw nieuwe keuken,woon-, bad of slaapkamer geplaatst. Zelfs het patroon en de voegkleur kan nog door jou worden gewijzigd. Het is zelfs mogelijk om sfeerfoto’s te bekijken. U kunt zelfs een foto insturen van de ruimte die u wilt gaan betegelen. Na een aantal werkdagen kunt u de tegels in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom komen bekijken.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Bekijk de nieuwe tegels in uw eigen woning in 3D

Op zoek naar tegels voor je nieuwe keuken, woon-, bad of slaapkamer, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Thuis in Tegels staat voor je klaar. Met onze geavanceerde 3D ontwerpsoftware creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Volledig afgestemd op jouw wensen. De kosten voor deze service, uniek in de regio, bedragen € 49,95, maar bij besteding van minimaal € 500,- in onze showroom of webshop krijg je dit bedrag retour.

In de 3D Tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen. Om het kiezen van de juiste tegel te vergemakkelijken, kun je selecteren op uiterlijk, kleur, vorm en formaat.

Hoe werkt het?

Met een simpele druk op de knop wordt de gekozen tegel in jouw nieuwe keuken, woon-, bad of slaapkamer geplaatst. Zelfs het patroon en de voegkleur kan nog door jou worden gewijzigd. Zo kun je verschillende mogelijkheden bekijken en op die manier jouw keuze maken. Alle gegevens over de tegels krijg je overzichtelijk toegezonden wanneer je jouw e-mailadres invult.

Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom waar je op een groot scherm alles rustig kunt bekijken. Zie je in onze showroom een nog mooiere tegel die niet in de 3D Tegelviewer is opgenomen dan scan ik de code voor u en voeg deze toe aan jouw keuken of kamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Thuis in Tegels? Check onze website, kom naar de showroom of bel 06 570 978 37.

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

ZOMERSLUITING!

Vanwege onze zomersluiting is de showroom van Thuis in Tegels van donderdag 11 juli tot en met zaterdag 10 augustus gesloten.

Onze webshop blijft 24/7 geopend.  Fijne vakantie allemaal.

Maykel & Vera