Tegelshowroom van Thuis in Tegels te Hilvarenbeek

Met trots worden wij ook dealer van vtwonen tegels. Binnenkort ook te bezichtigen in onze showroom. Blijf op de hoogte van onze nieuwste ambities en ontwikkelingen.

Welkom thuis!

Wij zijn er voor een welkom thuis. In onze tegelshowroom laten we je het zien. Sterker nog, we laten het je voelen! Onze overzichtelijke tegelshowroom biedt een uitgebreid assortiment kwaliteit vloeren én wanden. We presenteren ze op een eigentijdse manier. Zo voel jij je thuis in onze tegelshowroom!

Daarom Thuis in Tegels:

  • Vloer compleet
  • De beste service
  • Schoonmaak compleet
  • Rechtstreekse inkoop
  • Snelle levering
  • Persoonlijk en deskundig advies

Thuis in onze tegelshowroom

We hebben ons vertrouwd fundament al voor je gelegd. Op die manier voel jij je van harte welkom. Bovendien heb je zo de mogelijkheid om in onze tegelshowroom op je gemak rond te kijken. We bieden je tal van suggesties met diverse Italiaanse en Spaanse merken. Daarbij tonen we je diverse stijlen, mixen en woonstijlen. Zo kun jij ervaren wat bij je past. In onze tegelshowroom helpen we je graag.

Wij verkopen alleen van A-merken

100% thuis in tegels

Thuis ontstaan sfeervolle ideeën. Dat vraagt om kwaliteit en maatwerk. Daarom werken wij met de betere Italiaanse en Spaanse merken. Voelbaar mooi en van een slijtvaste kwaliteit. Omdat we rechtstreeks contact hebben met de fabrieken beschikken we over korte lijnen. En dus kunnen we je voor inspiratie ook op pad nemen in de tegelshowrooms van de Benelux. In onze tegelshowroom hebben we ook alles in huis om tegelproducten te beschermen. Zo blijft jouw interieur als nieuw!

Dagelijks werken we hard aan jouw ‘thuisgevoel’, zodat jij graag bij ons over de vloer komt. We dragen zorg voor het totale proces, van A tot Z. Nazorg vinden wij belangrijk. Voorzorg ook. We vertellen het je graag bij ons thuis.

Thuis in Tegels | Showroom

Onze tegelshowroom bezoeken?

Wij hebben heerlijke sfeervolle ideeën in huis. Je beleeft ze in onze overzichtelijke tegelshowroom in Hilvarenbeek. Onze tegelshowroom ligt dichtbij Tilburg. Ter hoogte van de afslag Hilvarenbeek Diessen ben je bijna op jouw bestemming. Onze tegelshowroom is ook vanuit Esbeek goed te bereiken. Vanuit onze showroom wijzen wij jou uit de richting van Tilburg, Diessen en Esbeek de weg. Datzelfde geldt als je vanuit de Kempen naar ons onderweg bent.

Dedicated dealer | Piet Boon

Ook de prachtige combinaties van Piet Boon by Douglas & Jones laten wij zien. Als dedicated dealer zijn we hier best trots op. Natuurlijk blijven we dichtbij onszelf. Ons hart ligt namelijk bij ons thuis. Zo maken wij voor iedereen een welkom thuis! Ervaar het zelf in onze tegelshowroom. We zien je graag!

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

Chat openen

Aangepaste openingstijden

Onze showroom is van zaterdag 7 aug tot en met zaterdag 28 augustus gesloten. Op een gedeelte uit ons assortiment geldt een afwijkende levertijd, wij nemen in dit geval tijdig contact met u op.