Vloertegels

Ontdek ons ruime assortiment vloertegels.
In óns huis houden we namelijk van vloertegels.
Ontdek ons ruime assortiment vloertegels. In óns huis houden we namelijk van vloertegels. We hebben daarom veel kennis en ervaring op het gebied van élke vloertegel. Dat delen we graag! En dus zoeken we de mooiste tegelproducten die er op de markt bestaan. We vinden dus ook de vloertegels waar jij naar op zoek bent. Zo doen we álles om jou een thuisgevoel te geven.
Voor vloertegels hebben we een totaalconcept in huis. We zorgen ervoor dat de vloertegels, na het leggen, schoon worden opgeleverd. Compleet mét schoonmaak van de vloer dus. En dus start jij meteen met wonen. Bovendien kies je zélf of je voor het leggen onze expertise in huis haalt. Mogelijk ben je zelf handig met het leggen van vloertegels? Wij zijn flexibel en helpen je met onze ideeën en toebehoren mee.

Ruim assortiment tegels

Vloertegels zijn duurzaam. Onze vloertegels hebben een slijtvast karakter. Daaraan herken je de kwaliteit. Bovendien hebben we ze in alle soorten en maten. Met grotere strakke vloertegels creëer je een groots effect in huis. Terwijl een stoere landelijke vloertegel ook heel bijzonder kan zijn. Jij bepaalt jouw stijl in huis. Wij helpen woonzinnig mee!

We hebben prachtige kwaliteit vloertegels in huis. De mooiste looks combineer je met sfeervolle details en materialen. En? Welke vloertegel wordt het voor jouw nieuwe keuken, bad- of woonkamer? Kom gerust eens proeven in onze stijlvolle overzichtelijke showroom. Om elke vloertegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. Anders gezegd, wij hebben heerlijke woonideeën in huis. Kom het vrijblijvend ervaren.

Vloertegels voor de badkamer

Ook in de badkamer maak je met vloertegels jouw wellness thuis. Combineer vloertegels eventueel met andere materialen, zoals gestukte wanden en de kracht van hout. Stijlvol strak, eclectisch, retro of stoer en landelijk? We hebben een uitgebreid assortiment kwaliteit vloertegels voor de badkamer in huis. Deel ons jouw prachtige badkamer ideeën, dan zoeken we er samen een prachtige vloertegel bij.

Voor het gemak hebben we alvast een prachtig aantal vloertegels geselecteerd. Stijlvol én functioneel. Want bij de keuze van vloertegels voor de badkamer is veiligheid een must. Een gladde vloertegel kan behoorlijk gevaarlijk zijn. Een vloertegel met een ruwer oppervlak voorkomt dergelijke uitglijders. En dit is nog maar een van onze tegelwijsheden. We vertellen het je graag!

Vloertegels keuken

Ook voor vloertegels in de keuken hebben we ons recept. We hebben al een aantal keukens met smaak bereid. Wil je een voorproefje van onze ingrediënten? Ontdek ons menu voor een heerlijk thuisgevoel. En geniet binnenkort met smaak van jouw nieuwe keuken!

Vloertegels voor de slaapkamer

Vloertegels zijn een gezonde keuze als het om allergieën gaat. Om die reden worden vloertegels tegenwoordig steeds vaker in slaapkamers toegepast. Zo reken je af met stof. Ook op het gebied van slaapkamers zijn we dus goed uitgerust. Stof genoeg om jou te inspireren!

Vloertegels voor toilet

We houden ook van het kleinste kamertje. Houd jij de vloertegels van jouw toilet ingetogen? Of worden het vloertegels met een verhaal? Soms is het leuk om de gang naar het toilet net wat anders vorm te geven. Vraag het ons, dan laten wij het je zien.

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites