Delen

Tegelstroken

Toont alle 11 resultaten

Tegelstroken zijn erg praktisch en worden vaak gebruikt als wandbekleding. Voor een strak interieur kun je de tegelstroken in dezelfde kleur gebruiken als de vloertegels. Of creëer een gevarieerde uitstraling met stroken in andere kleuren. Met inspirerende tegelstroken maken wij jouw woonwensen waar. Thuis ontstaan namelijk de mooiste dromen. Kwaliteit brengt die dromen tot leven. Binnen onze collectie tegels hebben we vertrouwde Spaanse en Italiaanse merken. Duurzaam en voelbaar. We hebben rechtstreeks contact met onze leveranciers. We nemen je op reis voor inspiratie in de Benelux. We hebben alles in huis om jouw tegels te beschermen zodat jouw keuze mooi blijft. Kies bovendien zelf of je onze expertise in huis haalt. We zijn flexibel en helpen ook wanneer je zelf handig bent met het leggen van de stroken.

Tegelstroken badkamer of toilet

Met tegelstroken in je badkamer of toilet creëer jij een strakke en moderne uitstraling. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal kwaliteit tegelstroken. Deel ons jouw prachtige badkamer ideeën, dan zoeken we er samen een prachtige tegel bij. Ook in het kleinste kamertje kun je een stijlvolle toon neerzetten. We hebben een uitgebreid palet aan mogelijkheden.

Kom gerust eens langs in onze stijlvolle en overzichtelijke showroom. Om elke vloertegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. Anders gezegd, wij hebben heerlijke woonideeën in huis. Kom het vrijblijvend ervaren.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

  • Thuis in Tegels - Logo
  • Wij accepteren

    iDEAL - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com IBAN - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com PayPal - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com VISA - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com Mastercard - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com American Express - Betaalmethode bij Thuis in Tegels.com
  • Tegels voor je

  • 5% korting bij aanmelding nieuwsbrief

    "*" geeft vereiste velden aan

© 2023 Thuis in Tegels.com - Alle rechten voorbehouden. Realisatie: JKC Media B.V.
Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.