Delen

Terrastegels

We hebben een mooi assortiment kwaliteit terrastegels. En verstaan de kunst van die verbinding. Onze kwaliteit en jarenlange ervaring bewijzen onze passie voor wonen, ook voor buiten. Terrastegels verbinden de woonkamer met het buitenleven. Met terrastegels geniet je binnenstebuiten. Voor vloertegels hebben we een totaalconcept in huis. We zorgen ervoor dat de vloertegels, na het leggen, schoon worden opgeleverd. Compleet mét schoonmaak van de vloer dus. En zo start jij meteen met wonen. Bovendien kies je zélf of je voor het leggen onze expertise in huis haalt. Mogelijk ben je zelf handig met het leggen van vloertegels? Wij zijn flexibel en helpen je met onze ideeën en toebehoren mee.

Onze collectie vloertegels

Vloertegels zijn duurzaam en hebben een slijtvast karakter. Daaraan herken je de kwaliteit. Bovendien hebben we ze in alle soorten en maten. Met grotere strakke vloertegels creëer je een groots effect in huis. Terwijl een stoere landelijke vloertegel ook heel bijzonder kan zijn. Jij bepaalt jouw stijl in huis. Wij helpen woonzinnig mee!

We hebben prachtige kwaliteit vloertegels in huis. De mooiste looks combineer je met sfeervolle details en materialen. En? Welke vloertegel wordt het voor jouw nieuwe keuken, bad- of woonkamer? Kom gerust eens proeven in onze stijlvolle en overzichtelijke showroom. Om elke vloertegel alvast te kunnen laten voelen, hebben we de mooiste al voor je gelegd. Anders gezegd, wij hebben heerlijke woonideeën in huis. Kom het vrijblijvend ervaren.

Vloertegels voor de badkamer

Ook in de badkamer maak je met vloertegels jouw wellness thuis. Combineer vloertegels eventueel met andere materialen, zoals gestukte wanden en de kracht van hout. Stijlvol strak, eclectisch, retro of stoer en landelijk? We hebben een uitgebreid assortiment kwaliteit vloertegels voor de badkamer in huis. Deel ons jouw prachtige badkamer ideeën, dan zoeken we er samen een prachtige vloertegel bij.

Voor het gemak hebben we alvast een aantal vloertegels geselecteerd. Stijlvol én functioneel. Want bij de keuze van vloertegels voor de badkamer is veiligheid een must. Een gladde vloertegel kan behoorlijk gevaarlijk zijn. Een vloertegel met een ruwer oppervlak voorkomt dergelijke uitglijders. En dit is nog maar een van onze tegelwijsheden. We vertellen het je graag!

Vloertegels voor de keuken

Ook voor vloertegels in de keuken hebben we ons recept. We hebben al een aantal keukens met smaak bereid. Wil je een voorproefje van onze ingrediënten? Ontdek ons menu voor een heerlijk thuisgevoel. En geniet binnenkort met smaak van jouw nieuwe keuken!

Vloertegels voor de slaapkamer

Vloertegels zijn een gezonde keuze als het om allergieën gaat. Om die reden worden vloertegels tegenwoordig steeds vaker in slaapkamers toegepast. Zo reken je af met stof. Ook op het gebied van slaapkamers zijn we dus goed uitgerust. Stof genoeg om jou te inspireren!

Vloertegels voor toilet

We houden ook van het kleinste kamertje. Houd jij de vloertegels van jouw toilet ingetogen? Of worden het vloertegels met een verhaal? Soms is het leuk om de gang naar het toilet net wat anders vorm te geven. Vraag het ons, dan laten wij het je zien.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.
Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

ZOMERSLUITING!

Vanwege onze zomersluiting is de showroom van Thuis in Tegels van donderdag 11 juli tot en met zaterdag 10 augustus gesloten.

Onze webshop blijft 24/7 geopend.  Fijne vakantie allemaal.

Maykel & Vera