Terrastegels

We hebben een mooi assortiment kwaliteit terrastegels.
En verstaan de kunst van die verbinding.
Onze kwaliteit en jarenlange ervaring bewijzen onze passie voor wonen, ook voor buiten. Terrastegels verbinden de woonkamer met het buitenleven. Met terrastegels geniet je binnenstebuiten. Terrastegels, ook wel tuintegels genoemd, zijn bijzonder geschikt voor buiten. Door de sfeer van de tegelvloer met terrastegels te herhalen, woon je grootser. Door deze verbinding til je jouw interieur naar een hoger plafond. We laten het je graag zien.

We hebben een mooi assortiment kwaliteit terrastegels. En verstaan de kunst van die verbinding. Zo maken wij jouw woondroom waar.

Terrastegels voor het buitenleven

Onze terrastegels zijn niet van echt hardsteen te onderscheiden. De meeste zijn daarbovenop niet afhankelijk van weersinvloeden. En dat betekent jaarrond genieten van een prachtig terras. Daarbovenop hebben we alles in huis om jouw terrastegels tegen vlekken en weersomstandigheden te beschermen. Kortom, onze terrastegels zijn weerbaar. Zo blijven tuin en terras mooi!

Outdoor assortiment terrastegels

We hebben tuin- en terrastegels in allerlei soorten en maten. Met grotere terrastegels creëer je rust. Kijk ook naar de tuinsfeer en beleving die je wil oproepen. En natuurlijk dient de keuze van de terrastegel te passen bij de uitstraling van je huis. Maak gerust kennis met onze suggesties. En kijk of er sprake is van een klik. Want, een terrastegel moet vooral goed voelen. Dan geniet je er buitengewoon van.

Plaatsen van terrastegels

Wij zijn een kei in het leggen van elke vloer. Althans, dat vinden onze klanten. Ook het plaatsen van terrastegels vraagt om een bepaald vakmanschap. De montage is onder meer afhankelijk van de maatvoering van de terrastegel. Je wil immers dat de vloer stabiel ligt. Daarbij dien je ook oog te hebben voor de afwatering. We leggen het je stap voor stap uit. Ook als je de terrastegels zelf wil gaan leggen zijn wij je van dienst. Zo hebben we samen een buitengewoon gevoel voor binnen én buiten.

Buitengewoon wonen

Kom gerust eens langs voor inspiratie om buitengewoon te wonen. De koffie staat altijd klaar. Kwaliteit vraagt namelijk om tijd en aandacht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Voel je welkom, voor een welkom thuis!

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites