Delen

Houtlook tegels

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

Een tegelvloer met de uitstraling van hout is kras- en slijtvast. Je haalt dus de voordelen van een gebakken tegel in huis. Steeds meer mensen stappen af van hout. Dat komt omdat houtlook tegels haast niet meer van écht hout te onderscheiden zijn! Het enige verschil? Houtlook tegels zetten niet uit. Dat doet hout juist wél, met alle nadelige gevolgen van dien. Ook zal een tegel nooit krimpen, zoals bij hout wel het geval kan zijn. Gescheurde planken, hinderlijke naden en kieren? Niet als je keramisch parket kiest.

Het gemak van houtlook tegels

Hout is een gevoelig product en vraagt om intensief onderhoud. Met houtlook tegels voorkom je dit onderhoudsgedoe. Tegelijkertijd haal je warmte in huis. Hout is afhankelijk van het klimaat binnenshuis en daarbovenop gevoelig voor weersomstandigheden. Houtlook tegels hebben hier geen last van. Het beste argument? Houtlook tegels zijn warm, sfeervol en mooi! Wij laten je de uiteenlopende sferen graag zien. En we laten het je vooral vóelen, zoals de ‘houten’ nerven in ons keramisch parket.

Parketimitatie met houtlook tegels

Zoals gezegd, parketimitatie is haast niet van écht hout te onderscheiden. We hebben ze in prachtige melanges en lengtes. Keramisch parket is namelijk, evenals hout, in verschillende houttinten en formaten verkrijgbaar. Daardoor past het naadloos bij elke woonstijl.

Een tegelvloer met de uitstraling van hout is bovendien kras- en slijtvast. Je haalt dus de voordelen van een gebakken tegel in huis. Een houtlook tegel is verder niet gevoelig voor vocht. Het trekt dus niet krom. Zodoende is het een ideale partner in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Ook in slaapkamers worden houtlook tegels steeds vaker toegepast.

Onderhoud van houtlook tegels

Elke vloer vraagt om onderhoud, zo ook een tegelvloer. Om houtlook tegels eenvoudig schoon te kunnen houden, doen wij het je voor. Je begint dus met een schone vloer zonder cementsluier. Aansluitend vertellen we hoe je de vloer schoon kunt houden en kunt beschermen. Speciale onderhouds- en beschermingsmiddelen helpen daarbij.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.