Houtlook tegels

Een tegelvloer met de uitstraling van hout is kras- en slijtvast. Je haalt dus de voordelen van een gebakken tegel in huis.
Steeds meer mensen stappen af van hout. Dat komt omdat houtlook tegels haast niet meer van écht hout te onderscheiden zijn! Het enige verschil? Houtlook tegels zetten niet uit. Dat doet hout juist wél, met alle nadelige gevolgen van dien. Ook zal een tegel nooit krimpen, zoals bij hout wel het geval kan zijn. Gescheurde planken, hinderlijke naden en kieren? Niet als je keramisch parket kiest.

Het gemak van
houtlook tegels

Hout is een gevoelig product en vraagt om intensief onderhoud. Met houtlook tegels voorkom je dit onderhoudsgedoe. Tegelijkertijd haal je warmte in huis. Hout is afhankelijk van het klimaat binnenshuis en daarbovenop gevoelig voor weersomstandigheden. Houtlook tegels hebben hier geen last van. Het beste argument? Houtlook tegels zijn warm, sfeervol en mooi! Wij laten je de uiteenlopende sferen graag zien. En we laten het je vooral vóelen, zoals de ‘houten’ nerven in ons keramisch parket.

Parketimitatie met houtlook tegels

Zoals gezegd, parketimitatie is haast niet van écht hout te onderscheiden. We hebben ze in prachtige melanges en lengtes. Keramisch parket is namelijk, evenals hout, in verschillende houttinten en formaten verkrijgbaar. Daardoor past het naadloos bij elke woonstijl.

Een tegelvloer met de uitstraling van hout is bovendien kras- en slijtvast. Je haalt dus de voordelen van een gebakken tegel in huis. Bovendien is een houtlook tegel niet gevoelig voor vocht. Het trekt dus niet krom. Zodoende is het een ideale partner in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Ook in slaapkamers worden houtlook tegels steeds vaker toegepast.

Onderhoud van
houtlook tegels

Elke vloer vraagt om onderhoud, zo ook een tegelvloer. Om houtlook tegels eenvoudig schoon te kunnen houden, doen wij het je voor. Je begint dus met een schone vloer zonder cementsluier. Aansluitend vertellen we hoe je de vloer schoon kunt houden en kunt beschermen. Speciale onderhouds- en beschermingsmiddelen helpen daarbij.

Kom je er niet uit?
Wij helpen je graag!

Bel ons op 06 570 978 37
Of email ons via info@thuisintegels.com

Kom naar onze showroom!

Over ons

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Wij leggen de basis voor jouw woonwensen.

Contact

Openingstijden

 • Maandag
  Op afspraak
 • Dinsdag
  Op afspraak
 • Woensdag
  12:30 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 19:00
 • Zaterdag
  12:00 - 16:00
 • Zondag
  Gesloten

Copyright © thuisintegels.com | Website gerealiseerd door: Van Laarhoven Websites