Delen

Steenstrips

Toont alle 3 resultaten

Door steenstrips te combineren met kleur en structuur, zorg je voor sfeer in jouw woning. Creëer met deze strips een strakke en moderne look. We hebben ze in verschillende kleurtinten. Steenstrips zijn erg veelzijdig en kunnen in diverse ruimtes gebruikt worden. Denk aan de badkamer of het toilet, maar ook de woonkamer of slaapkamer. Met de strips ga je voor een industriële en krachtige uitstraling. Onze strips zijn gemaakt van het materiaal keramiek. Zo krijg je een uitstraling als die van echte bakstenen, gecombineerd met het gemak van keramiek. De strips passen door de neutrale tonen bij elk interieur. Thuis ontstaan namelijk de mooiste dromen. Kwaliteit brengt die dromen tot leven. Zo doen we álles om jou het thuisgevoel te geven. Kom gerust een keer langs in onze overzichtelijke showroom waar je al onze heerlijke woonideeën kunt bekijken. Kom het vrijblijvend ervaren.

Tijdloze interieurs met steenstrips

Steenstrips zijn een unieke decoratie voor jouw muur, voor in de slaapkamer of woonkamer bijvoorbeeld. Of creëer een luxueuze uitstraling in de badkamer of keuken. Bovendien kies je zélf of je voor het leggen onze expertise in huis haalt. Mogelijk ben je zelf handig met het plaatsen van de strips? Wij zijn flexibel en helpen je met onze ideeën en toebehoren mee.

Onze tegelviewer

Mix & match je tegels met onze tegelviewer. Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Door jouw gekozen tegel in je nieuwe keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer te plaatsen, zie je gelijk het resultaat. Je kunt in onze Tegelviewer zelfs het patroon en de voegkleur wijzigen. Er zijn ruim 1.500 tegels uit ons assortiment in de tegelviewer opgenomen. Zo bekijk je de mooiste tegels, ook in je eigen huis. Maak een foto van de ruimte die je wilt betegelen en bekijk het resultaat op een megascherm in onze showroom!

Lees meer over de tegelviewer van Thuis in Tegels >

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.