Delen

Piet Boon by Douglas & Jones

Thuis in Tegels: dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones

Piet Boon | Dedicated Dealer - Thuis in Tegels

Ook de prachtige combinaties van Piet Boon by Douglas & Jones laten wij zien. Als dedicated dealer zijn we hier best trots op. Natuurlijk blijven we dichtbij onszelf. Ons hart ligt namelijk bij ons thuis. Zo maken wij voor iedereen een welkom thuis! Ervaar het zelf in onze tegelshowroom. We zien je graag!

Internationaal gerenommeerd design studio Studio Piet Boon introduceert met trots haar tegel collectie: Piet Boon by Douglas & Jones. De collectie is het resultaat van het kenmerkende creatieve handschrift van de studio en de gedegen ervaring van Douglas & Jones met de productie van keramische tegels. Het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek en natuursteen, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

Piet Boon | Dedicated Dealer - Thuis in Tegels

Uniek tijdloos karakter

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur. Tegels en natuursteen vormen daarbij een onderscheidende rol. De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter.

Verrassende combinaties

Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Keer op keer een bijzondere beleving. En vanaf 1 januari 2019, gepresenteerd in een spraakmakend designmeubel, te vinden bij Thuis in Tegels.com.

Piet Boon | Dedicated Dealer - Thuis in Tegels

Tien bijzondere series

De tijdloze collectie is opgebouwd uit tien bijzondere series; CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE,BLACK, MONO, SAND, GLAZE, GIANT en de BLEND tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haareigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. De tegels kunnen zowel los als incombinatie met elkaar toegepast worden.

Signature tile Wax tile

De SIGNATURE TILE dankt zijn naam aan de kenmerkende tegelmaat die Studio Piet Boon al meer dan dertig jaar toepast in haar projecten. Deze karakteristieke rechthoekige “kleine broodjes” zijn ambachtelijk vervaardigd en verkrijgbaar in een glossy en matte variant. Een bijzonder samenspel tussen vorm en het metal glazuur of de matte wax afwerking, benadrukken het unieke karakter van de Piet Boon SIGNATURE.

De WAX TILE speelt met vorm en is letterlijk het resultaat van gegoten gesmolten was dat zijn imprint heeft achter­gelaten. Net als natuurlijke was heeft de WAX dezelfde olieachtige en matte eigenschappen.

Wanneer de SIGNATURE met de WAX gecombineerd wordt, ontstaat er een harmonieus samenspel met prachtige afwerking die uitnodigt tot aanraking.

Concrete tile Tiny concrete

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE TILE serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio zeven exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigen schappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Naast de CONCRETE is de serie ook verkrijgbaar in een mozaïek uitvoering; TINY CONCRETE.

Glaze tile Tiny matte

De artisanale GLAZE Tile dankt zijn schoonheid aan het gebruik van authentieke (high gloss) glazuren die een speels effect krijgen door het gebruik van subtiele kleurnuances. De tegel is beschikbaar in zowel heldere als gesatureerde kleuren uit het kenmerkende Piet Boon kleurpallet. Het formaat en de vorm van de rechthoekige tegel nodigt uit te spelen met patronen; van rechtop tot visgraat en geblokte patronen.

De TINY MATTE is een matte mozaïek, vervaardigd op speciale netjes van 30 x 30 cm. Verkrijgbaar in de kleuren krijtwit en houtskoolzwart, kan de tegel zowel alleen en in combinatie met andere tegels toegepast worden.

Black tile Giant tile

Met de BLACK TILE heeft Studio Piet Boon een bijzondere tegel geselecteerd die de natuurlijke eigenschappen en het typische karakter van natuursteen exact weerspiegelt. De intens donkere kleur en vele schakeringen van de BLACK TILE brengen rijke eenvoud tot leven in elke ruimte.

De GIANT TILE dankt zijn naam aan zijn bijzonder genereuze vierkante afmeting met een dikte van slechts 6 millimeter.

Het unieke formaat van de GIANT doet een ruimte groter lijken en behoeft minder voegwerk waardoor een vrijwel naadloze afwerking mogelijk is. Hierdoor ontstaat een rustig geheel. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio drie exclusieve keramische tegels die de kenmerkende eigenschappen van beton en natuursteen perfect weten te vangen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Sand tile

De SAND TILE is de eerste echte zandkleur in onze collectie. Deze perfecte zandkleur heeft zijn tint te danken aan de natuurlijke en subtiele schakering in de tegel. Het authentieke patroon is organisch en creëert rust en verfijning in elke omgeving.

Blend tile

BLEND TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

Mono tile

De MONO TILE bestaat uit een exclusieve selectie tegels voorzien van zachte en bijzondere
kleurnuances, variërend van licht tot donker. De natuurlijke materialen met een veelvoud van subtiele
schakeringen en textuur voorzien elke ruimte van een authentieke en elegante uitstraling.

TINY MONO
Naast de MONO is de serie ook verkrijgbaar in een mozaïek uitvoering; TINY MONO.

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

Uitzonderlijk: 25% korting!

Laatste partij vloertegels Piet Boon, uitverkoop!

Nu extra scherp geprijsd, alleen verkrijgbaar bij Thuis in Tegels.com
Ben er snel bij want op=op

Vloertegels Piet Boon Mono Cristallo 80x80cm
Merk: Piet Boon
Afmeting: 80x80