Delen
Peronda | Thuis in Tegels

Peronda

Passie voor detail 

Een lange geschiedenis

Peronda vervaardigt sinds 1827 wand- en vloertgels om de consument een superieure selectie van producten te bieden. Dankzij deze lange geschiedenis in de Spaanse tegelsector is het bedrijf gegroeid en geëvolueerd en heeft het momenteel klanten in meer dan 100 landen. Vanwege zijn uitgebreide ervaring en een leercurve waar het trots op is, heeft Peronda een reputatie opgebouwd voor zijn kwaliteit en toewijding.

Onderzoek en innovatie

Bij Peronda beschouden we innovatie en investeringen in technologie als fundamenteel in ons streven om geavanceerde producten van topkwaliteit aan te bieden met een sterke aantrekkingskracht op het ontwerp. Als fabrikant die voorop loopt in ondezoek naar tegelontwerp en -technieken, hebben de producten van Peronda altijd iets dat hen onderscheidt van de rest. Dankzij voortdurende onderzoeksactiviteiten en de toepassing van nieuwe technieken zijn we in staat om consumenten u nieke producten van topkwaliteit aan te bieden.

Peronda’s doel

We streven ernaar om onze passie voor keramische tegels over te brengen via een uniek assortiment dat de zekerheid van een product van topkwaliteit combineert met een ontwerp- en ontwikkelingsproces dat ze onderscheidt van andere tegels. Onze veelzijdige producten vallen op door hun superieure ontwerp en tijdloze aantrekkingskracht, dankzij hun stijl en prachtige fijnere details.

Peronda | Thuis in Tegels

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.