Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: Ragno Richmond tegels

vera 11 april 2024 0 reacties

Ragno Richmond

De schoonheid van kalksteen uit Zuidwest-Engeland is het materiaal dat de inspiratie heeft gevormd voor de Ragno Richmond. Dit natuursteen brengt een rustiek karakter met zich mee voor de vloer of wand van alle ruimtes. En dat ook nog eens met de gemakken van een keramische tegel!

De Ragno Richmond Collectie

Het kalksteen dat inspiratie heeft gevormd voor de Ragno Richmond is sedimentair gesteente dat in de loop der tijd is gevormd. Alle details van dit natuurlijke kalksteen zijn overgenomen in de collectie. Dat zijn details zoals de prachtige aderstructuren en kleurschakeringen. Deze details zijn door Ragno Tegels opnieuw geïnterpreteerd en omgezet in keramiek van een hoge kwaliteit.

De vloertegels van Ragno Richmond zijn leverbaar in de kleuren Musk, Ivory en Taupe in het formaat 60×60, 60×120 en 100×100. De wandtegels zijn leverbaar in de kleuren Ivory en Taupe in het formaat 33×100. Tevens zijn er 2 houtlook decortegels leverbaar in de kleur Natural Woody en Rovere Woody in het formaat 33×100.

Vanaf nu verkrijgbaar bij Thuis in Tegels! Kijk hiervoor op onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.