Breng jouw ideeën tot leven! Laat je inspireren met de 3D Tegelviewer van Thuis in Tegels.

– ZELF ONTWERPEN –

Mix & Match je Tegels en maak je eigen ontwerp.

Met onze geavanceerde 3D Tegelviewer creëren we in een paar klikken jouw droomruimte.

Volledig afgestemd op jouw wensen. Met een simpele druk op de knop wordt de gekozen tegel in jouw nieuwe keuken,woon-, bad of slaapkamer geplaatst. Zelfs het patroon en de voegkleur kan nog door jou worden gewijzigd. Het is zelfs mogelijk om sfeerfoto’s te bekijken. U kunt zelfs een foto insturen van de ruimte die u wilt gaan betegelen. Na een aantal werkdagen kunt u de tegels in uw eigen woning op een groot beeldscherm in onze showroom komen bekijken.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Tegelviewer

Mix & Match je tegels in onze tegelviewer wij maken jouw woonwensen waar!

Bekijk de tegels in uw eigen woning!

In de 3D tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen.
Bekijk de mooiste tegels in uw eigen huis! Maak je foto van de ruimte die je wil betegelen. Vraag naar onze foto voucher om dit mogelijk te maken t.w.v. € 49.95,- van Thuis in Tegels.

Bekijk de nieuwe tegels in uw eigen woning in 3D

Op zoek naar tegels voor je nieuwe keuken, woon-, bad of slaapkamer, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Thuis in Tegels staat voor je klaar. Met onze geavanceerde 3D ontwerpsoftware creëren we in een paar klikken jouw droomruimte. Volledig afgestemd op jouw wensen. De kosten voor deze service, uniek in de regio, bedragen € 49,95, maar bij besteding van minimaal € 500,- in onze showroom of webshop krijg je dit bedrag retour.

In de 3D Tegelviewer zijn ruim 1500 tegels uit ons assortiment opgenomen. Om het kiezen van de juiste tegel te vergemakkelijken, kun je selecteren op uiterlijk, kleur, vorm en formaat.

Hoe werkt het?

Met een simpele druk op de knop wordt de gekozen tegel in jouw nieuwe keuken, woon-, bad of slaapkamer geplaatst. Zelfs het patroon en de voegkleur kan nog door jou worden gewijzigd. Zo kun je verschillende mogelijkheden bekijken en op die manier jouw keuze maken. Alle gegevens over de tegels krijg je overzichtelijk toegezonden wanneer je jouw e-mailadres invult.

Natuurlijk ben je ook welkom in onze showroom waar je op een groot scherm alles rustig kunt bekijken. Zie je in onze showroom een nog mooiere tegel die niet in de 3D Tegelviewer is opgenomen dan scan ik de code voor u en voeg deze toe aan jouw keuken of kamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Thuis in Tegels? Check onze website, kom naar de showroom of bel 06 570 978 37.

Ervaringen van klanten die u voor gingen.

Fijn advies gekregen in de showroom en een hele goede service na de aankoop. Top winkel!(Translated by Google)Received good advice in the showroom and a very good service after the purchase. Top store!
Ralph van den Houdt
Ralph van den Houdt
Maykel heeft ons super geholpen, wat begon met een paar tegels bestellen via de webshop eindigde in een compleet betegelde en met kit afgewerkte badkamer en twee toiletten. Maykel adviseert heel goed en werkt samen met zeer goede vakmensen. Echt een aanrader om eens de showroom te bezoeken.(Translated by Google)Maykel has helped us a lot, which started with ordering a few tiles via the webshop and ended in a completely tiled and with sealant finished bathroom and two toilets. Maykel advises very well and works together with very good professionals. Really recommended to visit the showroom.
Remko Koenraads
Remko Koenraads
Goed adres voor tegels, flexibel in de levering en komt afspraken na.(Translated by Google)Good address for tiles, flexible in delivery and keeps appointments.
Familie van Zundert
Familie van Zundert
Jarenlange ervaring maken dit tot een prima adres(Translated by Google)Years of experience make this a great address
Ron Gijsberts zakelijk
Ron Gijsberts zakelijk
Goed geholpen door Maykel m.b.t. de vloertegels.(Translated by Google)Well assisted by Maykel with regard to the floor tiles.
Justin van Dongen
Justin van Dongen
Wij hebben de badkamer tegels en de tegels beneden voor de vloer hier gehaald. Hele fijne winkel, je wordt goed geholpen en er wordt echt meegedacht. Na lange twijfel over de vloertegels beneden. Die we in vissengraad gelegd wilde hebben heeft Maykel heel goed meegedacht en nieuwe tegels laten zien zodat we uiteindelijk de perfecte keus konden maken. We hebben zoveel complimenten over de tegels gekregen, ziet er net uit als gewoon hout. Wij zijn heel blij met al onze keuzes en de hulp die we gekregen hebben.
Marie-Elise Ernst - Gounalakis
Marie-Elise Ernst - Gounalakis
Super goed geholpen met het schoonmaken van de tegels en wastafelblad in de badkamer! Deze waren vervuild door onder andere het gebruik van verkeerd schoonmaakmiddel. We zijn hierover heel goed geïnformeerd en zeer blij met het resultaat!
Sjors van Laarhoven
Sjors van Laarhoven

Vrijblijvende afspraak maken in onze showroom?

COVID-19 - Lockdown

Zoals reeds bekend gemaakt in de persconferentie over COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt tijdelijk de deuren te sluiten tot tenminste 19 januari 2021.

Gelukkig kunt u 24/7 terecht in onze webshop. Daarnaast bieden wij nu tijdelijk de mogelijkheid om monsters van tegels bij u aan huis vrijblijvend te bekijken.

Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen in onze showroom.