Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: de serie Distrito van Grespania!

vera 27 januari 2023 0 reacties

6mm - Thuis in Tegels
6mm - Thuis in Tegels

De serie Distrito heeft een verleidelijke metaaltextuur in de kleuren Aluminium, Marfil, Iron, Zinc en Corten. Deze collectie bootst perfect de metalen platen na die zijn blootgesteld aan slecht weer, waardoor oppervlakken met een grote grafische rijkdom worden gecreëerd. De ruimtes worden elegant stedelijk en industrieel in een nieuw architectonisch tijdperk dat zijn limiet vindt in de verbeelding.

6mm - Thuis in Tegels
6mm - Thuis in Tegels

De serie is zowel verkrijgbaar in de Coverlam uitvoering en de normale uitvoering. Bij ons verkrijgbaar in de formaten 60x120cm, 120x120cm, 60x60cm en de wandtegels zijn verkrijgbaar in het formaat 45x120cm in de kleuren Blanco, Beige en Gris. Zowel met als zonder decor. Daarnaast zijn er 2 type wandtegels met een stoere print. Tevens in het formaat 45x120cm verkrijgbaar. Dit is de Holborn en de Garden.

Raak geïnspireerd? Kijk dan op op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com. Daar kun je de stoere collectie bestellen.

Wil je graag een tegel van de serie Distrito in het echt bewonderen? Neem dan contact met ons op? Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Dan zorgen wij ervoor dat hij in onze showroom komt.

Welkom thuis bij Thuis in Tegels!

Wij maken jouw woonwensen waar!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.