Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: De serie Marble Look van Marazzi

vera 13 januari 2023 0 reacties

De serie Marazzi Marble Look heeft een  de klassieke, prestigieuze uitstraling van marmer. Marazzi heeft ieder natuurlijk marmer dat de inspiratie is voor deze collectie goed bestudeerd om tot in klein detail het gevoel van de natuurlijke marmersoorten te her creëren in de vorm van keramisch marmer.  Dit heeft geresulteerd in de fraaie Marazzi Marble Look collectie waarbinnen de marmer keramische tegels vrijwel niet zijn te onderscheiden van echt marmer, met het bijkomende voordeel van keramiek!

De tegels zijn bij ons verkrijgbaar in het formaat 120×120.

Raak je geïnspireerd? Kom dan de tegels in het echt bewonderen in onze prachtige showroom in Hilvarenbeek. Kom langs of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com. Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com.

Welkom thuis bij Thuis in Tegels!

Wij maken jouw woonwensen waar!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.