Delen

Tegelserie in de spotlight bij Thuis in Tegels: de serie Fusion van Douglas & Jones

vera 10 februari 2023 0 reacties

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Fusion.

Serie Fusion

De serie Fusion combineert het industriële van beton met het natuurlijke van leisteen. Een unieke mix van stijlen met een bijzonder resultaat. Robuust met hoogwaardig raffinement voor een stoere maar sfeervolle ambiance. Een collectie van rijkelijk geschakeerde kleuren, afmetingen en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. De tegels zijn daarbij niet alleen in iedere woonruimte toepasbaar, van keuken, woonkamer tot de badkamer, maar deze sfeervolle tegels kunnen als solide basis ook aansluiten op iedere woonstijl.

Verschillende kleurvarianten

De serie Fusion is verkrijgbaar in de kleurtinten Hot White, Nude Beige, Bright Grey en Mistique Black in formaten 80×80, 60×60 en 30×60. Daarnaast zijn dezelfde kleurtinten ook verkrijgbaar in een Muretto, Penta en Steps uitvoering. Door deze formaten en decoren te combineren ontstaat een speels geheel.

Raak je geïnspireerd? Kom dan langs in onze prachtige showroom of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels. Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Welkom thuis bij Thuis in Tegels!

Wij maken jouw woonwensen waar!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.