Delen

Uitbreiding van de serie One By One van Douglas & Jones!

vera 7 april 2022 0 reacties

De rijkdom van één tegel

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Focus ligt hierbij op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Ook de tegelserie One by One uit de veelzijdige collectie biedt de verbindende factor in ieder interieur.

De serie One by One is een collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Meer dan mooi, maar ook bijzonder praktisch.

Veelzijdig toepasbaar!

Het rijke pallet aan verschillende kleuren en vooral de genereuze afmetingen bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing. Niet alleen voor een karakteristieke woonvloer, maar ook bijvoorbeeld voor een bijzonder en luxueuze uitstraling in de badkamer.

De serie One by One is sinds kort uitgebreid met de volgende nieuwe kleuren: Ash, Ground, Ocean, Clay en Terra.

Ash
Ground
Ocean
Clay
Terra

De prachtige serie One by One moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com. Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.