Delen

Douglas & Jones Magnum is uitgebreid!

vera 20 april 2023 0 reacties

Douglas & Jones Magnum is een geweldige marmerlook tegelserie. Keramische tegels in vele marmersoorten perfect nagebootst met de laatste technieken. Hierdoor zijn de  tegels niet van echt marmer te onderscheiden. De marmerlook tegels zijn verkrijgbaar in een matte en glans uitvoering. Iedere tegel heeft een eigen unieke marmerpatroon voor een gevarieerd geheel. Geef de wand of vloer een luxe en elegante uitstraling met deze fraaie marmeren tegels. De serie omvat ruim 30 marmersoorten in vele kleuren en diverse grote formaten. Ga voor een praktische en duurzame oplossing met een keramische marmertegel van Douglas & Jones.

De tegels van de serie Magnum zijn verkrijgbaar in 4 formaten, 60x60cm, 80x80cm, 60x120cm en 120x120cm. Ze zijn zowel in een glanzende als matte uitvoering leverbaar!

Raak je geïnspireerd? Kom dan langs in onze prachtige showroom om de serie Magnum van Douglas & Jones in het echt te bewonderen. Of maak een afspraak. Bel ons op 06-570-97837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com.

Welkom thuis bij Thuis in Tegels!

Wij maken jouw woonwensen waar!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.