Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: Thuis in PVC!

vera 5 mei 2023 0 reacties

Sindskort zijn wij naast Thuis in Tegels ook Thuis in PVC!

Wij werken met de hoogwaardige PVC van het merk Therdex.

Het verhaal van Therdex

Therdex PVC vloeren is een karakteristiek en hoogwaardig PVC merk voor stijlbewuste consumenten en professionals. Onze producten zijn niet alleen onderscheidend op esthetisch niveau, maar ook als het gaat om milieuvriendelijke eigenschappen. Dat maakt Therdex gewaardeerd onder architecten, designers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar een onderscheidende en duurzame vloer.

Voor elk interieur biedt Therdex een onderscheidende, duurzame en veilige PVC vloer. Van eigentijdse visgraat en moderne Hongaarse punt tot klassieke lange planken en robuuste tegels.

De basis van elk interieur begint bij de vloer

De vloer is de ultieme sfeerbepaler en geeft elke ruimte het juiste karakter. Bovendien biedt een vloer jarenlang comfort. De focus bij Therdex PVC vloeren ligt op gebruiksgemak. Dit dankzij het duurzame en slijtvaste materiaal. De vloer is nauwelijks van echt te onderscheiden. U kunt dus rekenen op een luxueuze en stijlvolle PVC vloer waar u jarenlang plezier van.

Daarnaast kun je bij Thuis in PVC gebruik maken van de Roomvisualizer. Met onze Roomvisualizer zie je in een paar klikken hoe je gekozen vloer staat in een ruimte. Het is zelfs mogelijk om een foto van je eigen woonruimtes te uploaden, zodat je zeker weet of je gekozen vloer ook jouw droomvloer is.

Tevens bieden wij u de legservice van Thuis in PVC aan!

Wat zijn de voordelen van onze legservice?

Gebruik van hoogwaardig materiaal.

Professionele, enthousiaste en vakkundige vloerenleggers.

All-in prijzen, geen onverwachte kosten dus.

Snelle levertijd, heldere communicatie en altijd perfecte oplevering.

Voor meer informatie, kijk dan op Therdex – Thuis in Tegels.com of kom langs in onze showroom om alle PVC in het echt te bewonderen.

Of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Welkom bij Thuis in PVC!

Wij maken jouw woonwensen waar!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.