Delen

In de spotlights bij Thuis in Tegels! Terrazzo tegels van Terre D’Azur: Granito

vera 20 oktober 2022 0 reacties

Het verhaal achter Terre d’Azur is er één van een zwerftocht door het zuiden van Europa. Over stoffige landweggetjes naar verlaten dorpjes. Op zoek naar oude tegelfabriekjes die nog op de ouderwetse, handmatige manier tegels maken. Fabriekjes waarnaar je vruchteloos zult zoeken op internet of beurzen, omdat ze uitsluitend op de lokale markt aktief zijn. En waarvan de term “fabriek” een veel te modern beeld geeft van de haast middeleeuwse manier waarop men er nog altijd werkt. Kortom: tegels waarvoor je al gauw de warme woorden ‘authentiek’ en ‘eerlijk’ uit de kast trekt. Precies deze sfeer willen wij onze tegellijn meegeven.

De serie Granito is een prachtige natuurstenen vloertegel. Verkrijgbaar in de kleuren Ferrara, Livorno, Padua, Bologna, Firenze, Genua, Parma, Pisa, Treviso en Roma. Het formaat is 40x40cm. Tevens zijn er van elke kleur ook plinttegels van verkrijgbaar in het formaat 7,5x40cm.

Raak je geïnspireerd? Kom dan langs in onze showroom in Hilvarenbeek of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.