Delen

Nieuw in de vtwonen tegels collectie bij Thuis in Tegels: Serie Terrazzo

vera 7 oktober 2022 0 reacties

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met een nieuw pareltje: de serie Terrazzo!

Serie Terrazzo

De nieuwe serie Terrazzo  is een klassieke tegel in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect! De serie Terrazzo is leverbaar in de tinten Ice Flakes, Clay Flakes, Smoke, Flakes, Ocean Flakes en Lead Flakes in afmetingen 60×60, 60×120 en 90×90 cm. Uiteraard kun je de serie Terrazzo naar hartenlust mixen & matchen met de andere items uit de vtwonen tegelcollectie.

Nog tot en met zondag 9 april zijn de tegels de bewonderen bij de vtwonen&design beurs! En zeer binnenkort ook aanwezig bij ons in de showroom. Je kan ze ook alvast bestellen in onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com.

Welkom Thuis bij Thuis in Tegels!

Wij maken jouw woonwensen waar!