Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: vtwonen brick by Douglas & Jones

vera 8 oktober 2021 0 reacties

vtwonen brick by Douglas & Jones is een verrassend veelzijdige wand- en vloerdecoratie met een industrieel tintje. Geschikt dus voor wand én vloer. Voor een stijlvolle retro uitstraling, maar dan in een hedendaags jasje. Waar ook in huis méér dan welkom! Verkrijgbaar in de serie Basic en Industrial.

Brick Basic is mooi in zijn eenvoud. Speels en grof gebakken zijn deze vier exclusieve vtwonen kleurtinten eindeloos te variëren. In originele vorm (dus niet gezaagd) en elke Brick heeft bovendien een unieke structuur. Of je nu een hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, vtwonen brick by Douglas & Jones geeft nét dat beetje extra in je huis.

Brick Industrial zorgt voor een levendig effect op wand en vloer. Met een subtiele, industriële twist zorgen deze vier exclusieve vtwonen kleurtinten voor een spraakmakend effect. Voor fraaie en spraakmakende effecten. Bijna overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken.

Op de wand én de vloer

vtwonen brick by Douglas & Jones is een uniek steenconcept wat zowel op de wand als de vloer toepasbaar is en geschikt is voor meerdere ruimten in huis. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere entree,  een sfeervolle haard in je woonkamer óf een rustiek achterwand in je keuken. Hip, maar ook tijdloos!

Basic Dark Grey
Basic Light Grey
Basic Terra
Basic Warm Grey
Industrial Dark Grey Mele
Industrial Grey Mele
Industrial Terra Grey Mele
Industrial Terra Mele

Raak je geïnspireerd? Kom dan langs in onze prachtig vernieuwde showroom of maak een afspraak. Bel ons op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Kun je niet wachten? Kijk dan op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com.

Welkom thuis bij Thuis in Tegels!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.