Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: Marazzi Rice serie

vera 14 september 2021 0 reacties

Tegels met een glanzende afwerking en met opzettelijk onregelmatig oppervlak roepen de sensaties van handgemaakte producten op. Er zijn 3 formaten: 15 bij 15, 5 bij 15 en 7,5 bij 20. Met rechte randen voor een ruimteloze installatie. Een neutraal palet aan kleuren. Blanco, Natural en Grigio met hints van Blu gecombineerd met 3 motieven geïnspireerd door de natuur, waardoor meerdere composities met een uniek karakter ontstaan.

Tabletop still life with fruit

Wil je de Marazzi Rice serie in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak. Bel met Maykel op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com. Wij verheugen ons op u!

Kun je niet wachten? Kijk in onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.