Delen

Nieuw bij Thuis in Tegels: Marazzi Zellige serie

vera 7 september 2021 0 reacties

Noord-Afrikaanse traditie ontmoet industrieel keramiek. De handgemaakte look tegels in de Zellige serie worden geproduceerd in 12 tinten met glanzende afwerkingen en zichtbare variaties in toon. Willekeurige installatie zorgt voor een blend-effect, waarbij de kleuren sterk trillen. De Zellige serie zorgt voor een rustieke en tegelijkertijd een moderne ambiance. Of het nu in de keuken, in de badkamer, in de douche, in de woonkamer, in de slaapkamer, in de hal of in de eetkamer is, de tegels in klein formaat passen perfect in elk van uw kamerideeën.

De Zellige serie is verkrijgbaar in 12 kleuren in het formaat 10 x 10 cm.

Cammelo
Salvia
Turchese
Cielo
Petrolio
China
Lana
Argilla
Bosco

Corallo
Gesso
Carbone

Wil je de Zellige serie in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak. Bel met Maykel op nummer 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Kun je niet wachten? Kijk dan in onze webshop www.thuisintegels.com.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.