Delen

Serie in the spotlight bij Thuis in Tegels: One by One by Douglas & Jones

vera 22 juni 2021 0 reacties

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie One by One.

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in badkamer en keuken. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

Vele kleurvarianten

De serie One by One is verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de Calacatta Bellis tot de donkere tegels Black Demer, Black Chiffon, Black Diamond, Black Radical en Solida Black. Daarnaast zijn er diverse warme grijstinten als Pietra Grey, Grey Resin, Grey Radical, Grey Namur, Grey Fjord, Solida Grey, Palladium Grey en Smoke. Mooie bruintinten als Brown Imper en Brown Radical. Maar ook lichte kleuren als Sand, Platinum White en Shant Greige. Tevens is er een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

Wil je de One by One tegels van Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak. Bel met Maykel op 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Kun je niet wachten. Kijk dan in onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.