Delen

Nieuw in de webshop van Thuis in Tegels: XXL tegels van Grespania Coverlam

Thuis in Tegels.com 4 juni 2021 0 reacties

Tegels worden gevarieerder maar ook steeds groter. Grote tegels zijn momenteel de trend en geven je de ruimte een open en ruimtelijk gevoel. De meeste XXL tegels hebben een afwisselend dessin in moderne kleuren en tinten. De grote tegels zijn ook prima te combineren met kleinere formaten voor een bijzonder patroon.

COVERLAM is een innoverend product vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met mechanische en esthetische eigenschappen die superieur zijn aan die van conventionele bedekkingsmaterialen. COVERLAM is het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwerp. Dankzij de ontwikkeling van het persen van platen is het vandaag de dag mogelijk porseleinen tegels met een dunnere dikte van zelf 3.5 mm te maken, met behoud van alle mechanische eigenschappen en visuele aantrekkingskracht die eigen zijn aan porseleinen tegels.

Hierdoor is het mogelijk porseleinen tegels op nieuwe manieren te gebruiken, dit biedt vele mogelijkheden tot innovatie op het gebied van bouwen en interieurontwerp. In de webshop zijn de tegels leverbaar in verschillende formaten 50×100, 100×100, 60×120 en 120×120 3,5 of 5,6mm dik. Kijk voor meer informatie op onze website met 24/7 webshop www.thuisintegels.com. Of bel ons op (06) 57097837 of mail naar info@thuisintegels.com.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.