Delen

Introductie van de serie RAW van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

Thuis in Tegels.com 14 mei 2021 0 reacties

Een neutrale, minimalistische serie voor een industriële look. Zorgt op wand en vloer voor een stoere touch met een verweerd karakter. Ook leverbaar in bijpassend decor voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

De collectie bevat 5 tinten te weten Anthracite, Dark Grey, Grey, Sand en White. Daarnaast zijn de tegels verkrijgbaar in 3 soorten afwerkingen.

Recupero

De afwerking met minimalistische subtiele uitstraling, voelt zacht aan, dat doet denken aan het oppervlak oneffenheden en visuele indruk van tijd versleten beton. Verkrijgbaar is de afmetingen 120×120, 30×60, 60×120, 60×60, 80×160 en 80×80.

Cassaforma

Deze afwerking verwijst naar de manier waarop betonnen muren zijn gecontrueerd, met bekisting gemaakt van houten planken. Het geeft een realistische weergave van indrukken achtergelaten door deze planken op de betonnen muur.

Cassaforma 3D

Ideaal als wandbekleding is de bekisting 3D effect. Het heeft een driedimensionale uitstraling. Deze afwerking reproduceert zeer nauwkeurig de voelbaar effect van de markeringen veroorzaakt door de ongelijke indruk van de houten planken typerend hiervoor tegen de betonnen muren bouwmethode. Verkrijgbaar in de afmetingen 60 x120 en 80×160.

Binnenkort te bewonderen in onze showroom. Maar nu alvast te bezichtigen en te bestellen in onze 24/7 webshop  www.thuisintegels.com.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.