Delen

Nieuw in het assortiment bij Thuis in Tegels: vtwonen tegels by Douglas & Jones

Thuis in Tegels.com 23 april 2021 0 reacties

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Je kunt ze naar hartenlust mixen & matchen en je eigen stijl creëren.

In één klap een bijzondere uitstraling

Geschikt voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Kies voor uni tegels of juist voor een van de speelse dessins voor een opmerkelijk detail. vtwonen tegels by Douglas & Jones geven je huis in één klap een bijzonder uitstraling en zijn overal toe te passen, ook in de badkamer en keuken.

Vtwonen tegels by Douglas & Jones bestaan uit de volgende collecties:

Exclusief in de regio en de Kempen! Kom langs voor de prachtige collectie vtwonen tegels by Douglas & Jones

In onze ruime showroom in Hilvarenbeek kun je een grote collectie keramische vtwonen tegels bekijken in opstellingen, vloervlakken en wandpanelen. De collectie omvat veel formaten, uitvoeringen en kleuren. En altijd voor de scherpste prijs, dus bij Thuis in Tegels slaagt u altijd. Onder een overzicht van alle series van de vtwonen tegels. We helpen u graag verder met een helder en persoonlijk advies.

Om een goed beeld te krijgen van de vtwonen tegels by Douglas & Jones, maar ook voor inspiratie en het juiste advies, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Bel met Maykel op nummer 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com

Voor het complete assortiment kun je ook terecht op onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.