Delen

Nieuw in het assortiment bij Thuis in Tegels: Exotone Premium Vinyl Tiles by Douglas & Jones

Thuis in Tegels.com 2 april 2021 0 reacties

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en spraakmakend design. Douglas & Jones biedt steevast boeiend oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Vanaf nu ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren; EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones.

Authentieke look & feel

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst drie series: Kingdom, Kingdom Visgaat en Mutliformat. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, twaalf in totaal.

De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je. De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances, Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje ene serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering. Alle drie de series bieden een uniek karakter op elke vloer of wand.

Premium kwaliteit

Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie.

In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte zijn de vinyl tiles bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

Persoonlijk advies?

Kom Exotone Vinyl Premium Tiles by Douglas & Jones bezichtigen in onze showroom en laat je adviseren door Maykel of kijk op onze website www.thuisintegels.com. Ze zijn tevens te bestellen in onze 24/7 webshop!

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.