Delen

Thuis in Tegels breidt de collectie Piet Boon by Douglas & Jones uit

Thuis in Tegels.com 19 maart 2021 0 reacties

Thuis in Tegels is al sinds het begin trotse dealer van Piet Boon by Douglas & Jones. Sinds kort heeft Piet Boon by Douglas & Jones zijn collectie uitgebreid met de serie SAND tile en de Concrete Tile Dust.

De SAND TILE is de eerste echte zandkleur in onze collectie. Deze perfecte zandkleur heeft zijn tint te danken aan de natuurlijke en subtiele schakering in de tegel. Het authentieke patroon is organisch en creëert rust en verfijning in elke omgeving.

SAND Tile Beige

De SAND Tile Beige is een tijdloze wand- en vloertegel in een lichte kleurtint. De kleurtint van deze tegel sluit naadloos aan op het kenmerkende ingetogen kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie. Hierdoor kan deze tegel zowel los als in combinatie met de andere tegels worden toegepast. Daarnaast biedt de SAND Tile Beige uiteraard de bewezen praktische eigenschappen van keramiek. De SAND Tile Beige is verkrijgbaar in de maten 80x80cm en 120x120cm

CONCRETE Tile Dust

De CONCRETE Tile Dust is een tijdloze wand- en vloertegel met een matte afwerking. De ingetogen Dust kleurtint van deze tegel sluit naadloos aan op het kenmerkende ingetogen kleurenpalet van de gehele Piet Boon collectie. Hierdoor kan deze tegel zowel los als in combinatie met de andere tegels worden toegepast. Daarnaast biedt CONCRETE Tile Dust uiteraard de bewezen praktische eigenschappen van keramiek.

De Concrete Tile Dust is verkrijgbaar in de afmeting 80x80cm en de Tiny Concrete Dust in de afmeting 2,5×2,5cm.

Om een goed beeld te krijgen  van de kleuren van deze tegels, maar ook voor inspiratie en het juiste advies, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Bel met Maykel op nummer 0657097837 of mail naar info@thuisintegels.com

Voor het complete assortiment kun je ook terecht op onze 24/7 webshop www.thuisintegels.com

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.