Delen

Nieuw in het assortiment bij Thuis in Tegels: De Fabriek Peronda FS Serie

Thuis in Tegels.com 27 maart 2020 0 reacties

Deze serie FS van Peronda is leverbaar in de formaten 45×45 en 33×33 deze collectie is van de bekende ontwerper Francisco Segarra en geeft een nieuwe kijk op de klassieke patronen van oude keramische tegels als onderdeel van de hedendaagse vintage/retro designstijl. De tegels van deze serie van Peronda FS kenmerken zich vooral door hun verouderd oppervlak.

De FS Vintage serie van Peronda is een echte favoriet onder de klanten!!

De serie is erg divers en bestaat uit vele verschillende patronen. De afmetingen 33×33/45×45 zijn mooie formaat tegels, die ook makkelijk zijn te verwerken voor de tegelzetter!

Kijk naar de serie FS van Peronda die momenteel op ons webshop www.thuisintegels.com te vinden is met zéér scherpe prijzen.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.