Delen

Corona update

Thuis in Tegels.com 22 maart 2020 0 reacties

I.v.m. het Corona-virus volgen wij de richtlijnen van het RIVM op.

Ons bedrijf is op dit moment volledig operationeel; reeds geplande showroombezoeken, leveringen en uitvoering van tegelwerk kunnen wat ons betreft dan ook volgens afspraak doorgang vinden. Indien u onze showroom wil bezoeken bent u van harte welkom. Echter alleen als u zelf goed gezond bent en geen verkoudheidsklachten hebt, waaronder keelpijn en/of hoesten en/of koorts. Blijf dan vooral thuis.

Ook wij hanteren het afstandsbeleid van 1,5 meter. Mocht u het niet prettig vinden om tijdens openingstijden langs te komen dan mag u altijd een afspraak maken.

Wilt u graag een monster bestellen kan dat natuurlijk ook. Je mag me altijd bellen op 06-57097837, of een berichtje sturen via Whatsapp of mailen naar info@thuisintegels.com.

Tevens is er een mogelijkheid om op onze site www.thuisintegels.com ons assortiment te bekijken en-of te bestellen via onze webshop. Mochten de ontwikkelingen rondom het Corona-virus gaan veranderen dan houden wij u uiteraard op de hoogte op onze website.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.