Delen

Corona update

Thuis in Tegels.com 22 maart 2020 0 reacties

I.v.m. het Corona-virus volgen wij de richtlijnen van het RIVM op.

Ons bedrijf is op dit moment volledig operationeel; reeds geplande showroombezoeken, leveringen en uitvoering van tegelwerk kunnen wat ons betreft dan ook volgens afspraak doorgang vinden. Indien u onze showroom wil bezoeken bent u van harte welkom. Echter alleen als u zelf goed gezond bent en geen verkoudheidsklachten hebt, waaronder keelpijn en/of hoesten en/of koorts. Blijf dan vooral thuis.

Ook wij hanteren het afstandsbeleid van 1,5 meter. Mocht u het niet prettig vinden om tijdens openingstijden langs te komen dan mag u altijd een afspraak maken.

Wilt u graag een monster bestellen kan dat natuurlijk ook. Je mag me altijd bellen op 06-57097837, of een berichtje sturen via Whatsapp of mailen naar info@thuisintegels.com.

Tevens is er een mogelijkheid om op onze site www.thuisintegels.com ons assortiment te bekijken en-of te bestellen via onze webshop. Mochten de ontwikkelingen rondom het Corona-virus gaan veranderen dan houden wij u uiteraard op de hoogte op onze website.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.