Delen

Nieuws & ontwikkelingen Thuis in Tegels

Thuis in Tegels.com 21 januari 2020 0 reacties

Thuis is waar jouw verhaal begint. En dus start je met een goed fundament. Thuis in Tegels legt de basis voor jouw woonwensen. “Wij vinden het namelijk belangrijk dat je fijn woont. Zo brengen wij samen jouw interieur tot leven. Daarbij hebben we de mooiste spreuken voor op een tegeltje. Belangrijker is: we ma ken ze waar! Zo woon jij compleet en geniet je elke dag van jouw prachtige thuisbasis.”

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan de verdere professionalisering van ónze thuisbasis. Alleen zo kunnen we je laten zien waar we goed in zijn. De naam verklapt het eigenlijk al: we zíjn Thuis in Tegels. En we doen méér! Als specialist willen we ons graag onderscheiden en u nog meer het tegelgevoel laten beleven. Vanuit het totaalconcept voor tegels hebben we in 2020 onze website vernieuwd met een zeer overzichtelijke en complete webshop. Daarnaast hebben we ons assortiment verder uitgebreid met nog veel meer mooie tegels. Maar we hebben nog meer ambities. Half april 2020 gaan we onze showroom aanpakken. Er komt zelfs een volledige tegelbibliotheek met een ‘keramiek lounge’ waar u op een groot beeldscherm uw vloer of wand virtueel kunt beleven.

” Aan het woord is Maykel Stofmeel. Hij doorliep de diverse stadia in de wereld van de tegels. In die vijfen- twintig jaar heeft hij veel gezien. Daardoor kent hij de markt van binnen en buiten. Hij werkte in de binnen- en buitendienst van diverse tegelbedrijven en -fabrieken en werd zelfs accountmanager van een gerenommeerde, Spaanse tegelleverancier.  

Kunst van fijn wonen 

“Als echte specialist werken we namelijk samen met diverse professionals die, net als ons, de kunst van fijn wonen verstaan. Een nieuwe tegel in de keuken, badkamer of een complete restyle van je huiskamer? Wij kunnen alles en zetten ons zelfs maximaal in voor het kleinste kamertje van jouw huis. Voor tegels moet je naar de specialist ‘Thuis in Tegels’. Wist je dat steeds meer mensen kiezen voor houtlooktegels op de slaapkamer? Ook de betonlook is helemaal hot!” 

Voel je thuis

“Doe gerust inspiratie op in onze showroom. Wij zijn er namelijk voor een welkom thuis.” Thuis in Tegels laat het graag zien. Sterker nog: Thuis in Tegels laat het je voelen! Maykel biedt een uitgebreid assortiment kwaliteitsvloeren én wanden. En presenteert ze op een eigentijdse manier. Het vertrouwde fundament heeft Thuis in Tegels dus al voor je gelegd. Op die manier voelen klanten zich van harte welkom. Bovendien heb je zo de mogelijkheid om op je gemak rond te kijken. Je maakt kennis met diverse stijlen, mixen en woonstijlen en ontdekt wat bij je past. 

Optimaal thuisgevoel

“Dagelijks werken we hard aan dat allesbepalende ‘thuisgevoel’ zodat jij graag bij ons over de vloer komt. We dragen zorg voor het totale proces. Wij zijn namelijk ook thuis in tegels aanbrengen. Wij willen u graag volledig ontzorgen en direct laten genieten.

Piet Boon

Thuis in Tegels voor kwaliteit gaat, mag de zaak zichzelf ‘dedicated dealer van Piet Boon by Douglas & Jones’ noemen. Daar is Maykel stiekem best trots op. Tegelijkertijd blijft hij dichtbij zichzelf. Want thuis is waar het hart ligt. “Belangrijk is dat jij zélf jouw stijl bepaalt. Of maak een verleidelijke mix van woonstijlen uit het verleden. Combineer ze met sfeervolle ideeën van nu. Vintage, industrieel, modern of retro? Wij hebben heerlijke woonconcepten in huis. Tot snel!”

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.