Thuis is Tegels breidt collectie Revoir Paris uit

Thuis in Tegels.com 17 september 2020 0 reacties

Thuis in Tegels werkte al nauw samen met Revoir Paris, maar eigenaar Maykel Stofmeel gaat deze samenwerking intensiveren. Zo breidt de Hilvarenbeekse tegelhandel het assortiment patroon- en decoratieve tegels van het Belgisch tegelhuis in zijn webshop verder uit.

‘Revoir Paris is voor mij dé specialist op het gebied van decoratieve tegels. Ze combineren oude modellen met de techniek van nu. Daarmee ontstaan tijdloze authentieke oude wanden en vloeren. Ik ben dan ook zeer verheugd mijn Revoir Paris collectie verder te kunnen uitbouwen’, aldus Stofmeel.

Naast vijf nieuwe series patroontegels (Bel-Air, Elysee-Sarbonne, La Madeleine, La Vilette en Petit Gris de Paris) is Maykel enorm in zijn nopjes met de verruiming van de Atelier serie. ‘Het zijn zeer gewilde ambachtelijke wandtegels. In glans kon ik ze al leveren, maar nu komen daar 10×10 cm en 15×15 cm mat bij.’

Voor het volledige scala Revoir Paris tegels check de webshop van Thuis in Tegels.

COVID-19 - Lockdown

Zoals reeds bekend gemaakt in de persconferentie over COVID-19 zijn wij helaas genoodzaakt tijdelijk de deuren te sluiten tot tenminste 19 januari 2021.

Gelukkig kunt u 24/7 terecht in onze webshop. Daarnaast bieden wij nu tijdelijk de mogelijkheid om monsters van tegels bij u aan huis vrijblijvend te bekijken.

Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen in onze showroom.