Delen

Weg keuzestress, hallo Tegelviewer 3D

Thuis in Tegels.com 17 september 2020 0 reacties

Van een huis naar een thuis. Op papier scheelt het slechts één letter, in werkelijkheid is het verschil veel groter. Thuis in Tegels introduceert de 3D Tegelviewer.

Anno 2020 hebben we zoveel te kiezen dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Zo kun je in een supermarkt kiezen uit minstens tien verschillende soorten pindakaas en heb je keuze uit meer dan 2600 films op de Nederlandse Netflix. En dan hebben we het nog niet eens over de echt belangrijke beslissingen, zoals het kopen of (ver)bouwen van een huis.

KEUZESTRESS

In dit laatste geval nemen we misschien wel honderd beslissingen. Instapklaar of een opknappertje? Huis met tuin of appartement met balkon? Landelijk gelegen of hartje stad? Een hoek- of juist een rechte keuken met een eiland? Wel of geen dakkapel? Inloopdouche of ligbad? Witte of gekleurde muren? Hout op de vloer of toch tegels?

Tegenwoordig zijn er tegels voor iedere smaak. Dat betekent dat er heel veel te kiezen valt. De keuze voor de juiste tegel is van het grootste belang want tegels zijn enorm sfeerbepalend. Als echte specialist kan bij Thuis in Tegels alles! We zetten ons maximaal in om jouw huis ook jouw droomthuis te laten worden.

BROK ERVARING

Eigenaar Maykel Stofmeel kent de tegelbranche als zijn broekzak. Begonnen als tegelzetter en in vijfentwintig jaar uitgegroeid tot eigen baas. In die periode heeft hij veel gezien. Zo werkte hij in de binnen- en buitendienst van verschillende tegelbedrijven en was hij accountmanager bij Grespania, een gerenommeerde Spaanse tegelleverancier.

‘Mijn bedrijfsnaam verklapt het eigenlijk al: Ik ben thuis in tegels. Dat zie je terug in het assortiment tegels dat ik aanbied. Zo ben ik trots op het dedicated dealerschap van Piet Boon by Douglas & Jones. Zeker wanneer je bedenkt dat ik pas goed anderhalf jaar bezig ben.’

UNIEK IN DE REGIO

Om klanten volledig te ontzorgen en te helpen bij hun aankoop van tegels, maakt Thuis in Tegels sinds kort gebruik van de 3D Tegelviewer. ‘Zelfs in deze hectische coronatijd ben ik constant bezig met vernieuwen. Stilstand is achteruitgang! Begin dit jaar heb ik mijn website aangepast en uitgebreid met een webshop. Ook de showroom heeft een make-over gekregen’, aldus Maykel.

Met de 3D Tegelviewer is hij uniek in de regio. ‘Regelmatig hoor ik van klanten dat zij het lastig vinden om aan de hand van één tegel een keuze te maken of de juiste tegelcombinatie te vinden. Met de Tegelviewer behoort dit probleem tot het verleden. Mensen kunnen thuis op hun laptop of bij mij op een groot scherm in de showroom aan de slag om te zien hoe hun tegelvloer eruit komt te zien.’

VOUCHER

In de nieuwe toepassing zijn 24 standaard keuken, woon-, bad- en slaapkamer opstellingen opgenomen en kan de klant kiezen uit ruim 1500 tegels uit het assortiment van Thuis in Tegels. Met het aanklikken van de gewenste tegel, wordt deze in de ruimte geplaatst. Hierbij kan ook het patroon en de voegkleur worden gekozen.

‘Maar je kan ook de eigen woning visualiseren’, vertelt Maykel. ‘Via de tegelviewer upload je 3 verschillende foto’s van dezelfde ruimte. De beste foto wordt bewerkt en vervolgens ontvang je een code. Op het grote scherm in onze showroom zie je de eigen ruimte en kan je naar hartenlust mixen en matchen met verschillende tegels, Voor deze service is een voucher van € 49,95 nodig. Bij besteding van minimaal € 500,- in onze showroom of webshop krijg je dit bedrag van ons retour.’

SAMENWERKING

Naast de 3D-tegelviewer heeft Stofmeel na de bouwvakantie nog een noviteit, namelijk sanitair. In nauwe samenwerking met Sanidrõme Lindom aan de Ringbaan-Zuid in Tilburg verrezen er drie badkameropstellingen in de toonzaal van Thuis in Tegels. ‘Lindom is al ruim 25 jaar een begrip in Tilburg en wijde omgeving. Hun bedrijfsfilosofie sluit naadloos aan bij die van mij. Ook zij volgen de ontwikkelingen in de branche op de voet en werken uitsluitend met A-merken.

MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar de mogelijkheden van Thuis in Tegels? Check onze website, kom naar de showroom of bel 06 570 978 37.

Chat openen
1
https://thuisintegels.com
Hallo! 👋
Heb je vragen of hulp nodig? Chat direct met mij via WhatsApp. Ik sta klaar om je te assisteren. Klik hieronder om je bericht te versturen.

𝗭𝗢𝗠𝗘𝗥𝗔𝗖𝗧𝗜𝗘!

Profiteer nu van deze mooie actie bij Thuis in Tegels! Deze prachtige eikenhout gekleurde PVC vloer is nu verkrijgbaar voor slechts €𝟭𝟵.𝟵𝟱 𝗽/𝗺𝟮. Perfect voor een frisse en stijlvolle look in je huis. Wees er snel bij, want op is op! Bezoek de showroom om deze vloer zelf te kunnen zien.